REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svarstyklės. Naujieji metai jums bus lengvesni ir šviesesni, atslūgs iki šiol jus slėgusi įtampa,  nerimas. Galėsite labiau susikoncentruoti ties asmeniniu gyvenimu. Priimdami svarbius sprendimus, jausitės kaip žuvis vandeny.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Palengvėjimą pajusite ir profesinėje srityje. Kita vertus, bus sunku sustoti ir sulėtinti tempą. Tai nėra blogai: kuo daugiau darbų nudirbsite, tuo geriau būsite įvertintas. Jūsų kūrybiškumas priklausys nuo suteiktų galimybių ir aplinkos veiksnių. Kūrybinėje veikloje gali būti sunku, tačiau kolegos ir bendraminčiai padės pasiekti užsibrėžtus tikslus. Tikėtinas konfliktas tarp darbo ir šeimyninio gyvenimo.

REKLAMA

Meilė

Jeigu praėjusiais metais su antrąja puse patyrėte sunkumų ar išgyvenote santykių krizę, tai šie metai atneš ramybę ir santarvę. Tačiau pokyčiai darbe veiks ir asmeninį gyvenimą, darys įtakos harmonijai namuose. Kas benutiktų, nepriimkite visko pykdamas ar susierzinęs – vėliau dėl to galite labai gailėtis. Deramai įvertinkite savo partnerį, daugiau laiko praleiskite kartu, nevenkite kartais ir ne visai malonių pokalbių temų. Tai tik padės jums suvaldyti jūsų asmeninį gyvenimą. Vieniši svarstyklių ženklo atstovai gali bet kada sulaukti nepažįstamojo (-osios) dėmesio. Būkite budrūs – neatstumkite tų, kurie gali iš esmės pakeisti Jūsų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Nors su finansais susiję klausimai taps vienu pagrindinių jūsų prioritetų, viskas klostysis palankiai ir be didesnių sunkumų. Esate valdomas troškimo išlaidauti, priklausomas nuo gražių ir prabangių daiktų. Stenkitės jį kuo labiau kontroliuoti, kad metų pabaigoje, perkant kalėdines dovanas artimiesiems,  nereikėtų skaičiuoti centų. Tai palankus metas investuoti.

Santykiai

Būsite apdovanotas ypatingu gebėjimu bendrauti ir daryti įtaką santykiams su aplinkiniais ir artimaisiais. Tikėtina, kad aplinka, kurioje gyvenate, kels jums didelius reikalavimus. Tai įneš nepageidaujamą jūsų vidinio ir išorinio pasaulių susipriešinimą. Tačiau būsite linkęs santykiuose siekti harmonijos, kartais nusileisti, o kartais palenkti aplinkinius į savo pusę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Jūsų energijos lygis stabilizuosis per pirmuosius tris 2012-ųjų metų mėnesius. Marsas ir Venera apdovanos jus ištverme ir ryžtu, kurio stokojote praėjusiais metais. Jūsų negąsdins pavojai ir rizika, susidūrę su jais akis į akį pelnysite dar didesnį pasitikėjimą savimi, galbūt finansinę naudą. Paskutiniai keturi metų mėnesiai atneš nemažai pokyčių.

2012-ųjų išsamus horoskopas Avinui

2012-ųjų išsamus horoskopas Jaučiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Vėžiui

2012-ųjų išsamus horoskopas Liūtui

2012-ųjų išsamus horoskopas Mergelei

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų