REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaulys. Šiais metais mažiau abejosite, įgausite pasitikėjimo savimi, ryžtingiau priimsite sprendimus. Tai puikūs metais tęsti karjerą, užmegzti naujus ryšius bei puoselėti šeimyninį gyvenimą. Jūsų kūrybiškumas atneš jums sėkmę ir pinigus. Bet tik jei būsite kantrus ir atkakliai to sieksite.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

2012-aisiais Šaulio darbinei veiklai įtaką darys Jupiterio planeta. Galima didelė pažanga, lemtingas žingsnis karjeroje ar kitokio pobūdžio sėkmė. Keisis viso aplinkinio pasaulio požiūris į jus. Šaulys taip pat bus apdovanotas įžvalgomis, kaip  rasti išeitis iš pačių sudėtingiausių situacijų, gerai seksis bendradarbiauti su kolegomis. Tobulėsite ir darysite pažangą greičiau nei bet kas kitas, todėl būsite pastebėtas ir įgausite svarbių žmonių pasitikėjimą.

REKLAMA

Meilė

Jūsų asmeninis gyvenimas įgaus naują formą. Net jeigu turite antrąją pusę, tikėtina, kad jūsų laukia  radikalūs pokyčiai. Šauliui pavyks kitaip pažvelgti į santykius, savo gyvenimo žmogų. Galimas daiktas, kad galite jausti šiokią tokią trintį tarp savęs ir partnerio, bet tai tik laiko klausimas. Mokysitės nubrėžti teisingas ribas santykiuose su jums svarbiu žmogumi ir turiningai išnaudoti jums skirtą laiką. Vienišiai spindės žavesiu ir turės pasisekimą tarp priešingos lyties atstovų. Tai naujas, kupinas naujų atradimų ir pokyčių ciklas.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Su finansais susiję klausimai spręsis sklandžiai. Tai suteiks jums optimizmo ir ryžto. Neišlaidaukite, nes metų bėgyje gali prireikti nemažų sumų naudingiems sandoriams ir pelningiems pasiūlymams įgyvendinti. Pirmieji trys metų mėnesiai palankūs grąžinti skolas ar susigrąžinti jas iš kitų. Pelningiausias ir palankiausias jūsų mėnuo – lapkritis.

Santykiai

Veneros, Saturno ir Merkurijaus planetų išsidėstymas bus atsakingas už Šaulio bendravimą ir santykius su kitais žmonėmis. Apskirtai, 2012-aisiais metais būsite labai užimti tiek darbais, tiek bendravimu. Šeimos nariai, artimieji ar giminaičiai šiais metais visada bus šalia. Rasite laiko bendriems pomėgiams ir pokalbiams, galbūt sužinosite praeities paslapčių, kurios lems jūsų tolimesnius veiksmus, vers priimti ryžtingus sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Marsas susijungdamas su Jupiteriu pripildys jus energija, kurios stokosite tik tuo atveju, jei eikvosite ją veltui. Šaulys turės puikią galimybę pasireikšti. Tai jam seksis puikiai. Tikėtina, kad būdami labai aktyvūs, galite „perdegti“, turėsite susirūpinti sveikata (kreipkite dėmesį į žarnyną ir kepenis). Žiemos mėnesiais valgykite kuo daugiau žalios spalvos daržovių ir grūdų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų