REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

MTV Networks International šiandien paskelbė, kad Vokietijos sostinėje Berlyne įvyks 2009 m. Europos Muzikos Apdovanojimai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus jau ketvirtas kartas, kuomet apdovanojimų ceremonija vyks Vokietijoje. Minint dvidešimtąsias Berlyno sienos griuvimo metines, MTV Europos Muzikos apdovanojimai bus teikiami Vokietijos sostinėje, kur ir startavo 1994 m.

REKLAMA

„Pirmieji MTV Europos Muzikos Apdovanojimai vyko 1994 m. Berlyne ir mes džiaugiamės, jog dvidešimtųjų Berlyno sienos griuvimo metinių proga, mūsų apdovanojimai bus vienas iš ryškiausių šventinių metų renginių čia. Mes ne tik grįžtame ten, kur viskas prasidėjo, tačiau ir išbandysime naujausią Berlyno statinį – „O2 World“ areną“, kalbėjo Richard Godfrey, vyresnysis MTV Networks International turinio ir muzikos viceprezidentas bei apdovanojimų vykdantysis prodiuseris.

REKLAMA
REKLAMA

2009 m. MTV Europos Muzikos Apdovanojimų ceremonija vyks prie Brandenburgo vartų bei naujausioje „O2 World“ arenoje. 17 000 žiūrovų galinti talpinti universali arena buvo atidaryta 2008 m. lapkritį ir yra viena moderniausių arenų pasaulyje.

„Džiaugiamės, kad MTV Europos Muzikos Apdovanojimai vyks mūsų arenoje. Mums svarbu turėti išskirtinę galimybę ant mūsų arenos scenos leisti pasirodyti geriausiems tarptautiniams atlikėjams bei svarbiausiems metų muzikos apdovanojimams. Labai nekantraujame ir galime garantuoti tiek atlikėjams, tiek žiūrovams tobulas renginio akimirkas“, pasakojo Detlef Kornett, „Anschutz Entertainment“ prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„MTV Muzikos Apdovanojimai šiemet bus teikiami mieste, kuriame jau beveik šešerius metus yra įsikūrusi MTV Networks Germany. Esame be galo laimingi, galėdami dirbti ir rengti apdovanojimus vienoje iš spalvingiausių ir gražiausių Europos sostinių. Berlyno kultūrinis gyvenimas – vienas spalvingiausių Europoje, miesto vaidmuo – itin svarbus senojo žemyno istorijoje, prisiminkime vien Berlyno sienos griuvimą prieš 20 metų. Be to, Berlyne susilieja daugelis pasaulio kultūrų ir tradicijų, todėl 2009 m. MTV Europos Muzikos Apdovanojimai bus tikrai nepamirštamas ir įspūdingas renginys“, komentavo Dan Ligtvoet, vykdantysis MTV Networks Germany direktorius.

REKLAMA

Berlyno meras Klaus Wowereit: Berlynas didžiuojasi, kad 20 sienos griuvimo metinių proga, mieste vyks toks renginys, kaip MTV Europos Muzikos Apdovanojimai. Tai milžiniškos reikšmės įvykis, kuris į miestą atvilios tūkstančius muzikos gerbėjų bei šimtus pasaulinio garso muzikantų, žvaigždžių. Tai, kad Berlynas jau antrą kartą tampa miestu, kur teikiami šie apdovanojimai, patvirtina, jog Berlynas yra tinkama vieta pasireikšti visiems kūrybingiems bei talentingiems žmonėms“.

Vieni prestižiškiausių, gyvai transliuojami muzikiniai apdovanojimai pasaulyje MTV Europos Muzikos Apdovanojimai bus įteikti 2009 metų lapkričio 5 d. 2008 metų MTV Europos Muzikos Apdovanojimai buvo teikiami Europos kultūros sostinėje Liverpulyje. Apdovanojimų metu scenoje pasirodė tokios žvaigždės kaip: Beyoncé, Pink, The Killers, Estelle, Kanye West ir Kid Rock. Apdovanojimai buvo gyvai transliuojami 40-yje šalių.

Bill Roedy, generalinis MTV Networks International direktorius bei tarybos pirmininkas, pakomentavo: „MTV visada jautė stiprų ryšį su Berlynu. Ne tik tada, kai buvome Rytų Vokietijoje ir kai griuvo Berlyno siena, bet ir tada, kai 1994 m. pirmuosius MTV Europos Muzikos Apdovanojimus, pažymėdami Vokietijos susivienijimą ir naują etapą visos Europos istorijoje, nusprendėme teikti būtent čia, prie Brandenburgo vartų. Dabar, praėjus lygiai 20 metų, MTV grįžta į Berlyną, norėdama drauge pažymėti šią svarbią sukaktį ir pabrėžti, kad Berlynas yra gyvas, įkvepiantis ir vienas įtakingiausių pasaulio miestų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų