REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moters noras pakeisti savo šukuoseną - pirmas depresijos požymis, teigia psichologai. Tačiau noras keisti šukuoseną gali būti ir artėjančio pavasario ženklas. Todėl interneto svetainė Interfax siūlo sužinoti, kokios šukuosenos ir kirpimai bus madingi 2008 metų pavasarį.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgi plaukai

Į antrą planą pasitraukia visiškai lygūs plaukai, jų vietą užima purios, stambios garbanos, kurios puikiai atrodys kedenamos pavasarinio vėjelio. Būtent tokios buvo modelių šukuosenos Gucci kolekcijos pristatyme.

REKLAMA

Jei mėgstate lygius plaukus - tuomet suriškite juos į kuodelį, kaip tai daro balerinos.Tačiau taip sušukuoti plaukai turi blizgėti. Blizgesio suteikia itin gera plaukų priežiūra bei specialūs plaukų lakai, kurių sudėtyje yra silikono. Reikia atsiminti, kad tokia šukuosena tinka tik taisyklingo ovalo formos veidui.

Šį sezoną vėl bus madingi kirpčiukai - tankūs ir lygūs, dengiantys antakius ar iškarpyti, galima ieškoti labiausiai tinkamo varianto arba tiesiog plaukus šukuoti taip, kad jie dengtų kaktą ir užkišti už ausies tiesiog sukuriant kirpčiukų iliuziją.

REKLAMA
REKLAMA

Kirpimas

Emancipacijos simbolis - trumpi kirpimai - išlieka madingi. Populiariausias bus 1930-ųjų metų „bob“ kirpimas. Jau dabar taip kerpasi daugelis Holivudo žvaigždžių. Savo trumpų kirpimų variantus jau pasirinko Naomi Campbell, Victoria Beckham, Ashley Scott, Katie Holmes.

Tokio kirpimo pradininkė, matyt, yra Coco Chanel. Šiandien „bob“ madą diktuoja mados namai Lanvin. Tačiau šį pavasarį kirpimas bus mažiau griežtas ir konservatyvus, o madingiausi nelygiai iškarpyti plaukai. Didelis privalumas, kad tokia šukuosena tinka bet kokios formos veidui, tereikia tik nedidelių pakeitimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Madingos tendencijos

Ne svarbu, ar sklastymas yra per vidurį, ar šone, svarbiausia - jis turi būti lygus, zigzagai nebemadingi.

Plaukai pradedami banguoti tik daug toliau nuo šaknų. Taip pat madinga plaukus šukuoti į viršų, o pirmenybę reikėtų teikti asimetriškoms šukuosenoms.

Norinčioms pakeisti savo plaukų spalvą svarbu žinoti, jog pavasarį madingiausia bus ugninė, rusva plaukų spalva. Ir kuo ryškesnė, tuo geriau. Pustoniai nebemadingi, todėl reikėtų rinktis gilią, sodrią juodą, ledo šaltumo baltą ir ugninę raudoną.

REKLAMA

„Nešvarių plaukų“ efektas

Demostruodamos Prada ar Todd Lynn kolekcijas, kai kurios manekenės atrodė taip, lyg būtų nespėję išsiplauti plaukų. Pasirodo, kad tai nauja madinga tendencija. Galvos viduryje daromas lygus sklastymas, ten tepamas šlapių plaukų efektą kuriantis gelis, o kiti plaukai paliekami tokie, kokie buvo. Tokiu būdu kuriamas kontrastas: prigludę plaukai viršugalvyje ir laisvai išsidraikę plaukų galiukai.

Žinoma, mada visagalė, tačiau jei aplinkiniai ne itin domisi naujomis tendencijomis, geriau juos iš anksto perspėti, jog „nešvarių“ plaukų šukuosenos šiuo metu pačios madingiausios. Tai padės jums išsaugoti savo gerą įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų