REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt nerastume Lietuvoje žmogaus, nieko negirdėjusio apie Viktorą Uspaskich. Kai kurios jo šmaikščios frazės jau virto kultinėmis, o skandalų, lydėjusių bene visą gyvenimą, iki šiol neįmanoma pamiršti.

Turbūt nerastume Lietuvoje žmogaus, nieko negirdėjusio apie Viktorą Uspaskich. Kai kurios jo šmaikščios frazės jau virto kultinėmis, o skandalų, lydėjusių bene visą gyvenimą, iki šiol neįmanoma pamiršti.

REKLAMA

Tačiau šiandien V. Uspaskich yra kardinaliai pasikeitęs ir TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovai turės neeilinę galimybę savo akimis pamatyti ir išgirsti, kuo gyvena šis politikas, Europos Parlamento narys.

Gydantys pokyčiai

Viktoras neslepia, kad po politikoje nuolat jį lydėjusių skandalų, skyrybų, jo sveikata buvo labai sušlubavusi, o diagnozuotas piktybinis auglys privertė kardinaliai pakeisti savo mąstymą ir gyvenimą. Laidos svečias neabejoja, kad pasveiko pradėjęs domėtis žemės dėsniais, kūno vibracijomis, pakeitęs savo gyvenimo filosofiją.

Šiandien Viktoras stengiasi visada eiti miegoti tam tikru laiku, nevalgo mėsos, nevartoja alkoholio ir net nesikeikia. Būtent pakeistas miego režimas padėjo įveikti iki tol nevaldomą veido tiką – jis tiesiog dingo, nors jokie gydytojai negalėjo padėti jokiais vaistais.

REKLAMA
REKLAMA

Jau aštuonerius metus Viktoras nevalgo mėsos, o laidos vedėjos Kristinos Rimienės paklaustas, ar tai – sunku, jis neabejodamas atsako, kad tai – visiškai paprasta, juk „kai pereini į kitą lygmenį, viskas, kas buvo anksčiau įprasta – alkoholis, mėsa, keiksmai – lieka apačioje, ten, iš kur jau išėjai“.

REKLAMA

Normalių žmonių nuodėmės

Laidos svečias pabandys nustatyti ir laidos vedėjos K. Rimienės „dažnį“ – paėmęs už rankos atskleis mažas jos „nuodėmes“, beje, būdingas visiems, anot Viktoro, normaliems žmonėms. Save Viktoras vadina normaliu pagal gamtą, o kitus – pagal stereotipinį gyvenimą, kuris, anot jo, yra iliuzija.

„Įsivaizduokite, kad atvykstate į degalinę, pilate benziną, o jums kažkas pasiūlo išgerti „stopkę“ benzino. Jums užtenka sąmoningumo suvokti, kad tai – nevartojamas dalykas. Tad man, perėjus į kitą sluoksnį, alkoholis taip pat nevartojamas, jis nepriimtinas, netinkamas organizmui. Mano sąmoningumas kyla iki tokio lygmens – jums yra benzinas nevartojamas, man – alkoholis ir mėsa. Jokios kovos čia nėra, jokios valios nereikia“, – apie gyvenimo dėsnius ir gamtos taisykles kalba laidos svečias.

REKLAMA
REKLAMA

Kai įsisąmonini šias taisykles, gyvenimas, anot V. Uspaskich, klostosi visai kitaip. Laidos vedėja paklaus ir apie moteris, juk politikas žinomas kaip galantiškas ir dėmesį moterims rodantis vyras. Viktoras bus labai atviras – vyriški pajėgumai dar padidėjo, nes, anot jo, pagal šią filosofiją energija kitaip balansuojasi. „Bet sąmoningumas irgi keitėsi, pasirinkimai jau kitokie – nėra taip, kad viskas kas juda... Pasirinkimai kiti: kad atitiktų energiją, dvasią, tai yra labai svarbu“, – nieko neslėpdamas kalba laidos svečias.

Jis nesiekia mokyti kitų ar smerkti kitaip gyvenančių, pasak jo, tiesos nereikia ieškoti, pasaulį reikia priimti tokį, koks jis yra: „Pasaulis yra idealiai tobulas. Visi žmonės, kokiam lygmenyje jie bebūtų, yra reikalingi ir svarbūs“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gėlių kalba – tarptautinė

Laidos vedėja K. Rimienė rubrikoje „Floristinis desertas“ papasakos apie liepos 6 d. Raudondvario pilyje vyksiantį floristikos dizaino renginį. Tądien gėlių kalba kalbės ne viena ji – į šventę atvyks floristikos dizaineriai iš įvairiausių pasaulio kampelių. Profesionalai demonstruos vieni kitiems ir smalsuoliams, kaip galima džiaugtis gėlėmis, kokius estetikos ir grožio šedevrus galima sukurti iš gamtos dovanų. Pasaulis, kaip sakė laidos svečias V. Uspaskich – tobulas, juk jame ne tik tiek daug spalvingų žmonių, bet ir gėlių, galinčių papuošti ir niūriausią dieną.

„Pasaulis pagal moteris“ sekmadienį 10.00 per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų