REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi bilietai į legendinės grupės „Depeche Mode“ vienintelį pasirodymą Lietuvoje, įvyksiantį kovo 18 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, jau išpirkti. Tačiau patekti į koncertą dar galės 1000 „Omnitel“ klientų.

REKLAMA
REKLAMA

„Omnitel“ iniciatyva skirta dar 1000 bilietų, kuriuos bus galima įsigyti unikaliu būdu – „Tiketa“ bilietų kasose pirmiesiems parodžius specialią „Omnitel“ atsiųstą SMS žinutę“, – sakė „Omnitel“ rinkodaros direktorius Giedrius Makauskas.

REKLAMA

„Tikėjomės, kad grupės gerbėjai iš Lietuvos ir kaimyninių valstybių laukia šio koncerto Vilniuje, tačiau bilietų pirkimo bumas pranoko visus mūsų lūkesčius“, – sakė koncertą organizuojančios įmonės „Effectus“ vadovė Giedrė Žemaitienė.

Kultinei britų grupei „Depeche Mode“, po penkerių metų pertraukos paskelbusiai apie 2006-aisiais Europos ir Amerikos arenas pasieksiantį koncertinį turą „Touring the Angel“, jau per pirmąją bilietų prekybos savaitę Europoje buvo parduota daugiau nei 350 tūkst. bilietų. „Stulbinantys skaičiai rodo, kad šiuo metu grupė labiausiai laukiama gerbėjų per visą savo gyvavimą“, – sakė „Depeche Mode“ atstovas Jonathanas Kessleris. Bilietai į kitas arenas Europoje buvo išparduoti dar sparčiau nei Lietuvoje. Dėl to bus surengti papildomi koncertai Diuseldorfe, Hamburge ir Miunchene.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus „Siemens“ arenoje bus pristatomas naujasis „Depeche Mode“ albumas „Playing the Angel“. Po ketverių metų kūrybinės pauzės įrašų kompanijos „Mute“ išleistas albumas, įrašytas Santa Monikoje, Kalifornijoje, muzikos prekių parduotuves pasiekė spalio mėnesį. Naujus kūrinius grupei padėjo įrašyti prodiuseris Benas Hillieris, prodiusavęs grupių „Elbow“, „The Doves“ ir „Blur“ darbus.

G. Žemaitienės teigimu, koncertiniame ture „Depeche Mode“ pristatys ne tik naujausius savo kūrinius, bet primins ir milijonams muzikos mėgėjų visame pasaulyje puikiai pažįstamus hitus, tarp kurių – „Enjoy The Silence“, „Personal Jesus“, „Just Can‘t Get Enough“, „I Feel You“, „It‘s No Good“ ir daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų