Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    kieti, rūgštūs, beskoniai, bekvapiai, kažkokia žalesa. Visiškai neturiu noro pirkti, net pats organizmas nepageidauja, nerodo jokių signalų, kad "noriu". Ir kainos...
                    
    
  
                                    sulaukė "pagyrų". Deja, jau ne tie pomidorai, ne tos veislės ir auginimo būdai. Beskoniai, bekvapiai ir kaip žolė. Trąšų sandėlys. Jų niekur nebenaudoju, gal tik papuošimui ir tai. Lygiai tas pats su salotomis indelyje, kurios užaugo trąšų terpėje. Parduotuvėje pirkta šv. daržovė nekvepia tuo, kuo pati yra. Pvz.: krapai, ryški prieskoninė daržovė, o kvapas įtartinai blankus. Manau, nepapuola į prekybcentrus šviežiausios, kažkur "pragulėjusios", pakeitusios spalvas, apvytusios. Tegul nemoko kaip maitintis, kas tinka, o kas ne. Žinoma, spalvotos daržovės naudingos, bet ne šiam laike. Daugiau sąžinės, savo organizmui taip pat. 
                    
    
  
                                    Skanaus
Robertai
  Robertai
                                    Parduotuviniai pomidorai ne dovana širdžiai, bet tikras  nuodas visam organizmui. Jie užauginami vien chemija
                    
    
   @Nuodas o ne dovana
                Geriau sauja skalbimo miltelių
                    
    
  
                                    chemikalais purkstu pomidoru?
                    
    
   @Sumazejo pirkimas
                Man vienodai  pomidorų pirkimo sumažėjimas. Užsiauginu savo pomidorų kiek tik noriu. Šiltnamyje naudoju galvijų mėšlą, jokios chemijos. Gruodžio viduryje suvalgiau paskutinius  šviežius, turiu sočiai priruoštų sulčių. Valgiau dabar geriu sultis ir nesuku sau galvos dėl jų chemijų
                    
    
  
                                    Ir intriguojanti.
Gaila tik, kad tie pomodorai aukso gysla nevadinami :(
  Gaila tik, kad tie pomodorai aukso gysla nevadinami :(
 
  
  
  
  
  
 
1 daržovę vadina dovana širdžiai: valgykite dažniau