Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kaimiski rūkyti,bet nemirkyti lašiniai su kaimiskais svogūnais,o nepirktais is maksimos,,mmm kaip skanu,o tas iš didelio mokslo pritruko normaliu medziagu smegenyse,valgydamas sintetine augalini pasara
@Ot Jis valgo įvairų. Nevalgo to, kas jam netinka ir skatina autoimuninius procesus organizme.
Lietuvi, valgyk viską, ką tėvai valgė
Lietuvi, valgyk viską, ką tėvai valgė
ir seneliai su proseneliais. Niekada nesiklausyk, ką sako visokie "mokslininkai", suprask, kad jei tu esi, tai valgė tavo tėvai viską tinkamai. O kas liks iš tų, kurie dabar žolę ėda ar visokius papildus ryja - tai dar pažiūrėsime
@Lietuvi, valgyk viską, ką tėvai valgė Žiūrint, kokie tie papildai. Kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių... ne būtinai, kai dabar taip miškai naikinami. Jeigu nuo kažko jaučiasi pagerėjimas, reiškia to trūksta. Net ryte pavalgius, ne visada užplūsta energija. Nors teoriškai taip ir turi būti.
@Lietuvi, valgyk viską, ką tėvai valgė Jie taip ir daro. Ir todėl lietuviai gyvena 10 metų trumpiau nei ES kiti gyventojai
@R. ir gyvensit 10 metų ilgiau nei kiti ES gyventojai
kaip Šimonytė - balerina
@Jis toks pat mokslininkas Ne visus Dievas apdovanoja tais pačiais gebėjimais. Bet viską, išskyrus protą, galima išlavinti, kai yra noras.
@Šiaip išlavinti galima tik iš prigimties turimas savybes. Kas duota - tas duota, o ko neduota - to neišmoksi ir tuo labiau neišlavinsi.
@. Net neturintis klausos gali pramokti groti ir dainuoti. Aišku, tai nebus kažkas tokio nepakartojama, bet įdėjus daug pastangų, gaunamas visai neblogas rezultatas. Vienos toks vaikinas ne kartą dalyvavo Lietuvos talentuose.
Jau tiesiog matau,kaip sitas palieges lepausis zoliaedis,rimtai fiziskai sugalvotu pasidarbuoti,turbut po pusdienio paskutini kvapa isleistu.
@3 Kodėl galvoji, kad žmogus ne valgantis mėsos, turi būti fiziškai silpnas? Beje, kiekvienas žmogaus veido bruožas, tame tarpe ir tavo pastebėtos ausys, gali daug pasakyti apie žmogaus gebėjimus ir polinkius. Dievas šlamšto nekuria. Bet žmogus labai greitai geba subjaurot.
@3 O kam jam fiziškai darbuotis?
Fiziniam darbui nudirbti jis lengvai gali porą ar trejatą maršistų pasisamdyti. Tokių, kaip tu.
@4 Kiekvienas daro tai, ką moka geriausiai. Ir jeigu tai teikia malonumą, kodėl gi ne?
@4 Fizinį darbą jūs laikote žmogaus orumą žeminančiu užsiėmimu?
@Cv Jis abejoja vegetarų ir veganų fizine ištverme. Bet jis turbūt
nežino, jog nemažai pasaulyje šalių, kur toks maistas kasdienybė.
kazin kodel mokslininkas, ima ir aiskina, kad tai labai sveika... nors prekybcentry tie riesutai ir zuvis stovi dazniausiai ilgiausiai, ju perkama maziausiai.
riesutai, labai ispusta kaina, pirkciau ir naudociau kiekviena diena, bet sau galeciau leisti kiekviena diena tik zemes riesutus.
zuvis? kai pagalvoji kur ji plaukiojo ir mito... praina noras ir pirkti.
kiaushiniai turbut vienas geriausiu pasirinkimu, vista kad ir narve lesinta grudu!
pieno nevartoju, nebetoleruoja skrandis.
@ddz Riešutai auga ant medžių ir Lietuvoje, pvz. graikiški. O šitie labai maudingi. Lazdynų riešutai man asmeniškai sukelia alergiją, o žemės riešutai ne tokie naudingi. Mėgstu anakardžius, pistacijas. Bet iš tikrųjų, riešutų negalima daug valgyti. Tiek, kiek į saują telpa. Žuvies galima nusipirkti pas žvejus. Yra tokių, kurie kasdien eina žvejoti. Reikėtų turėti ūkininką, kuris parūpina šviežių daržovių ir visko kito. Turguje galima visada bent vieną tokį susirasti.
@Ką žinau matomai, mažai apsišvietęs jei kalbi, apie LT vandenyse pagautą žuvį, kaip gerą maistą.
@ddzz O pats kokią žuvį mėgsti? Šiaip, daug tų vandens telkinių Lietuvoje. Kai kuriuose net vėžių galima pagauti. Ir jeigu žinai, jie užterštuose nesiveisia.
Mokslinykas(kaip koks ožys) mala miltus. Pastaruoju metu ypač priviso visokių mokslininkų, specialistų, progrsionalų kurie visad griausmingai pasakys, jog žmonės viską daro neteisingai :-)
Dirbu su maistu susijusį darbą. Tenka daug bendrauti. Yra žmonių, kurie kasdien valgo daug augalinio maisto ( turi omenyje skirtingas kruopas su šviežiai ruoštais padažais, t.y. kruopos troškinių pavidale). Jeigu nuo tokio maisto jaučiasi darbingi ir žvalūs, tai manau, jog tinka ir sveika.
parduotvese augalineme maiste chemijos daugiau nei mesoje ir isplauti jo, tikrai nepavyks, kai viso auginimo proceso metu yra dozuojama.
Ne visi serga Krono liga, mokslinyke
Ne visi serga Krono liga, mokslinyke
O aš daržovių nevirškinu, pavalgau ryte, vakare išvemiu. O atrodo, kad pakankamai laiko suvirškinti. Nuo mėsos, kiaušinių tokio "bairio" nebūna.
@Ne visi serga Krono liga, mokslinyke Gal per daug suvalgai?
Tiesa ta, kad nieko natūralaus seniai nebėra. Kiekvienas organizmas skirtingai pasisavina maistingas medžiagas. Maistingumo procentas ant tiek žemas, kad norint gauti visų organizmui būtinų medžiagų, turėtume visą dieną apie tai tik ir galvoti. Mokslininkas siūlo bent dalį kasdieninio raciono pakeisti augaliniais baltymais, kurie tikrai nėra prastesnė alternatyva, ypač jei imtume daigintas sėklas. Bet visur reikėtų jausti saiką!

Skaitomiausios naujienos




Į viršų