Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O tai cholesterolis iš kiaušinių ir yra absoliutus blogis? O kepenys nė prie ko?
Ai ai koks mokslo bokštas geriau parašytų kur gauti kokybiškų vaisių ir daržovių jei neturi savo daržo ir baikit daryti reklamą neišnokusiems avokadams išsisstovėjusioms sėkloms ir riešutams pripurkštoms daržovėms ir vaisiams
Vasarą nesėskit be kelnaičių ant žolytės, nes užpakaliukas ims rupšnoti žolę, juk alkanas nuolatos...
Man šitų "mokslininkų" rekomendacijos ir teiginiai labai primena "labai didelio sveikuolio" Kepenio pietus po jo paskaitų. Į vieno iš klausytojų sutuoktinio (jo žmona buvo šventai įtikėjusi į Kepenio "mokslą) klausimą Kepeniui "ko eini į kitą salę ir pats neėdi šito kiaulių jovalo", Kepenis sumušė visus bėgimo greičio rekordus. Šitas "mokslininkas" tegul be durnių pasimaitina pora metų ir pasirodys, kad jis ieško kvailių,t.y. mūsų patiklių asilų.
tas raukšlėtas s enis taip
tas raukšlėtas s enis taip
@AA aha ..apie jį girdėjom tai...
Svarbiausia tokio maisto pavalgius nesėsti pliku užpakaliuku ant žolės, nes užpakaliukas pradės žolytę rupšnoti ...
Veganams blogiau stovi - jeigu išvis stovi - todėl, kad augalinis maistas beveik neturi baltymų. O geram stovėjmui baltymai yra būtini. Todėl mėsėdžiai ir geresni, nes mėsoje yra daug baltymų, kurie šitam reikale atlieka pagridninį darbą.
@. Augalinis maistas, t.y. kruopos kaip avinžirniai, žirniai, pupuolės, lęšiai ar ankštiniai turi tų baltymų daugiau nei, tamsta, gali įsivaizduoti. Taip kad nereikėtų skleisti melagienas.
@Homo erectus Žinai kodėl vegetarė nepatiria orgazmo? Nes negali pripažinti malonumo nuo mažo mėsos gabalėlio
@Neferete Nežinau, ką vegetarė gali ar negali...galiu tik parašyti, jog moterys negali susijaudinti, kai tas mažo ar didelio mėsos gabalėlio savininkas jos nelaiko lygiaverčiu partneriu ir elgiasi kaip gyvulys.
@Homo erectus tu pirma pasidomėk augalinės ir gyvulinės kilmės baltymų struktūros skirtumais ir kaip skiriasi jų įsisavinimas žmogaus orgnizme, o tada rašinėk, neišprusėli.
@. Žmogus, šiaip tų visų kruopų, tikrai nevalgo neapdorotų.
@Na kaip tik apdorojimo - ypač terminio - metu ir suyra nemaža dalis maistingųjų medžiagų. Ir kaip tik terminiam apdorojimui patys neatspariausi yra baltymai.
@. Galima apdoroti ne tik termiškai. O mėsą mėgsti žalią?
@Šiaip jokiu būdu. Bet yra tokių mėsos ruošimo būdų, kurie išsaugo žymiai diesnį baltymų kiekį nei kepant ir verdant.
Žinau kelis veganus, kurių žmonos pabėgos pas mėsėdžius, nes veganams nestovi. O mėsėdis du tris kartus per parą - be jokio vargo. Be to, veganai kieto ilgai nepalaiko ir greit paleidžia.
@. tai su visais bandei?
Gerkite koduotą Vyktaro vandenį; baigsis visos sveikatos problemos, ir prasidės tokia ruja kad ojojoj-draudžiama išreikšti žodžiais.
Ką tik iš avilio išimto medaus ant ką tik iškeptos naminės duonos su ajerais, užgeri šviežiu ką tik pamežtu pienu, dar saują aviečių. Ant beržinių pjuvenų parūkyto kumpio su baltais krienais, dar riekę duonos - puikiausias maistas. Mūsų seneliai ir proseneliai valgė sotų, natūraliai užaugintą maistą ir gyvendavo ilgai. O visokie tie importiniai meniu mums netinka: Lietuva yra kintamo klimato šalis, pavasarį - vienas meniu, vasarą - kitas, rudenį - dar kitas, o žiemą - jau ketvirtas. Prekybcentrių mėsa pripumpuota chemijos - tiek kiaulienoa, tiek paukštiena, tiek ir jautiena. Pagaliau norint sveikai maitintis, reikia tam skirti nemažai lėšų, nes pas ūkininkus produktai yra brangesni negu prekybos centruose, o ir šiandieniai ūkininkai į maisto prodyuktus chemiją pumpuoja be gailesčio. Lietuvos prakybos centrai labiausiai ir pelnosi iš to, kad į maistą deda visokius eksperimentinius chemikalus, kurie išbandomi ant kvailų rytų europiečių, prieš juos licenzijuojant ir įdieginat Vakarų rinkose.
@. Urvuose pirmykščiai žmonės gaunasi dar sveikiau gyveno.
@Nu, tai kad gautųsi, bandyk praktiškai.
Oho, kiek miltų primalė.
@Va Sakyč, primalė, bet ne miltų.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų