Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
NEVYKĖLIS broileris turi eit lauk. tai Lietuvos GĖDA!
Realiai tai jei dbr netyciom Lietuvos Gitaras numirtu, per akimirka pasijustume lyg gyventume Baltarusijoje tik ne su vienu "batiuska" o su 12a nykštuku;)
Po tokių straipsnių vis ieškau mažų raidžių "apmokėta iš ...". Nesiseka kažkodėl. Kūrė konservai krizytę, o gavosi piš
Nomenklatūra ir nepotizmas. Štai kas patinka, ką rinko tarybiniai žmonės per praėjusius rinkimus. Įtikti homosovietikams – tai yra šaikos stiprybė
ekspertams būtų mažiau darbo jei būtų vertinę stipriąsias šios tapusios armonaitės pederastijos filialu gaujos vietas. Kadangi jų bėvrik nėra tai nereikėtų gaišti laiko silpnų vietų ilgo sąrašo skaitymui.
SIMONYTE ŠLAPIU KLYNU TREPSEJO JEI GABRIUKO LABAI GAILEJO
Ar tie "Ekspertai" is Kremliaus?Tada suds su bruknem.
@Jedze o ką, tu kremliuje dirbi ir šių ekspertų nematei kad su klaustuku apie juos rašai? Man tinka konservatyvios pažiūros ir vertybės bet sutikite kad taip vadinami konservatoriai visiškai suvienodėjo su liberastais ir paderastijos aktyvistais.
Nėra jau ten partijos. Partija pasibaigė su Ušacko išgujimu. Ir dėl ko išgujo- dėl nepartinės, bet nuolankios buhalterės, kad Landsbergiukas taptų faktišku valstybės vadovu, nors tam nei gabumų nei patirties nei išsilavinimo neturi. Vien niekuo nepagrįstos ambicijos, intrigos, neatsakingumas ir beprotystės. Panieka šitam Landsbergio sukurptam klanui ir pačiam seniui giliausia panieka. Ne jis iškovojo nepriklausomybę, Lietuvos žmonės ją iškovojo. Tikėkime, kad tie patys žmonės neleis sugriauti tai už ką jie dėjo galvas, kalėjo lageriuose kol senis ramiai sėdėjo Filharmonijos mokslinio komunizmo katedroje ir naudojosi sovietinėmis privilegijomis.
@Cha dėl ko taip susijaudinot, bet siūlyčiau kiek apsiramint. Senio įtaka tikrai buvo nemenka iki 2014, kol jis buvo EP nariu ir 2013 laimėjo partijos vado rinkimus pasinaudojęs didėjančiu nepasitenkinimu Kubilium. Tačiau Kubiliaus aplinkai rinkimus pavyko suklastot. Buvo surastas kompromisas: viešumon ištrauktas Gabrielius, įpratintas prie valdžios privalumų ir jau 2015 pastatytas partijos pirmininku. Tuomet senis kiek aprimo.
@Cha pas Žiemelį jaun. atsidūręs Ušackas buvo pagrįstai 2009 išguitas iš URM, nuo tada iki pernai prezidentūros atžvilgiu URMas buvo kaip šilkinis.
Viskas kas šiandien vyksta, tai tik pinigai ir biznis, nieko daugiau, o politika tik įrankis... žmonės ir toliau miega żiemos miegu pasakų karalystėje, užšamaninti raganų kerų.
Jie man pasišlykštėjimą kelia, aš taip laukiu ir tikiuosi, kad jie išsidrąskys nepabaigę kadencijos
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų