REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dviguba žmogžudystė sukrėtė Kelmės rajoną: pensininkas vidurnaktį nudūrė miegančią žmoną, savo sūnų ir sunkiai sužeidė posūnį. 77-erių metų vyras iš nusikaltimo vietos paspruko, tačiau netrukus sulaikytas už keliasdešimties kilometrų Plungės rajone.

Dviguba žmogžudystė sukrėtė Kelmės rajoną: pensininkas vidurnaktį nudūrė miegančią žmoną, savo sūnų ir sunkiai sužeidė posūnį. 77-erių metų vyras iš nusikaltimo vietos paspruko, tačiau netrukus sulaikytas už keliasdešimties kilometrų Plungės rajone.

REKLAMA

Į Kelmės rajono pakraštyje esantį Algenių kaimą rytą suvažiavo didžiulės policijos pajėgos. Anksti ryte pranešta, kad kaime įvykdyta dviguba žmogžudystė, o vienas žmogus sunkiai sužeistas. Įvažiavimas į sodybą atitvertas, policija apžiūri nusikaltimo vietą, apklausia raudančius liudininkus.

„Šeštą valandą vienuolika minučių policija gavo pranešimą, kad šitam kaime yra nužudyti du žmonės ir vienas yra sužeistas. Informacija pasitvirtino, šiuo metu yra nustatyta, kad nužudyta moteris ir vyras, o dar vienas vyriškis yra ligoninėje, operuojamas, Yra padaryti kūno sužalojimai“, – pranešė Kelmės policijos viršininkas Dalius Prakuraitis.

Spėliojama, kad kraupus nusikaltimas įvykdytas apie vidurnaktį, kai visi buvo sumigę. Pirminiais duomenimis, tris žmones subadė 77-erių metų vyras. Jis nužudė savo 71-ienų metų žmoną, 31-ienų sūnų, sužeidė dar ir 43-ejų posūnį. Name buvusių dar sūnaus žmonos ir du anūkus jis paliko gyvus. Subadęs namiškius vyras sėdo į automobilį ir išvažiavo.

REKLAMA
REKLAMA

„Įtariamasis iš įvykio vietos pasišalino, buvo sulaikytas Plungės rajone. Kol kas duomenų neturim, tačiau manom, kad buvo blaivus“, – teigia Kelmės policijos viršininkas Dalius Prakuraitis.

REKLAMA

Įtariamasis yra kilęs iš Plungės rajono, jis sučiuptas savo gimtinėje. Pirminiais duomenimis, visi buvo blaivūs, jokių išgertuvių tragedijos išvakarėse nebuvo, šeima policijai nebuvo žinoma, ji nėra asociali. Tai darbščių ūkininkų šeima.

„Jie ūkininkauja, paramą pasiėmę turi, stambūs ūkininkai ir šeima tvarkinga, darbšti. Jokių mes pretenzijų jiems neturim ir jokių nusiskundimų neturėjom tai šeimai“, – pasakoja Pakražančio seniūnas Alfonsas Sakalauskas.

Nužudytas sūnus buvo vienas didžiausių vietos ūkininkų, augino karves, turėjo susipirkęs daug technikos. Jam daug padėjo ir nužudyta motina – ji melždavo karves. Ūkyje dirbo visa šeima. Įtariamasis negerdavo, gyveno sveikai.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis darbininkas, ūkininkavo labai, negeriantis. Jam gal užėjo kas nors“, – pasakoja įtariamą žudiką pažinojusi moteris.

Esą šeimoje kildavo konfliktų, tačiau aplinkiniams nesuvokiama, kodėl įvyko baisi tragedija.

„Bijau ką nors pasakyt. Pats prislėgtas esu, mes neturim jokių problemų su šita šeima. Ūkininkavo, tvarkėsi, sūnūs ūkininkavo, o tėvukai padėdavo ūkyje. Neturiu duomenų, kad jis sirgo. Nesirgo turbūt, nežinai. Jei kitose šeimose kokių problemų būdavo, tai žinodavom apie šeimą. Jokių nusiskundimų nebuvo šios šeimos atžvilgiu, – pasakoja vietos seniūnas Alfonsas Sakalauskas.

Spėliojama, kad visiems sumigus senukas pasiėmė peilį, juo dūrė miegančiam sūnui tiesiai į širdį, nužudė žmoną ir dar užpuolė jos sūnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Motyvai kol kas nėra visiškai aiškūs, daugiau pakomentuoti apie tai negaliu“, – teigia Kelmės policijos viršininkas Dalius Prakuraitis.

Visgi vietos gyventojai užsimena, kad įtariamajam neseniai buvo sušlubavus sveikata. Daugiau aplinkybių turėtų paaiškėti apklausus įtariamąjį. Gyvas likęs įtariamojo posūnis gydomas reanimacijos skyriuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų