REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne vieną reivą  atlaikius Senoji Vilniaus elektrinė liepos 17 d. patirs nepalyginamai rimtesnį išbandymą – vietiniai, zipiniai ir užmiestiniai reiveriai joje siautės ne įprastas vakarėliui septynias ar aštuonias, o visas devynioliką valandų.

REKLAMA
REKLAMA

Taip savo gimtadieni ketina paminėti ZIP FM, dėl šio įtartinai ilgo vakarėlio atsisakiusi kitų nuostabių idėjų: ilgiausio bučinio konkurso, YVOS ir 69 dvikovos meduje be mikrofonų ir auksinių česnakų apdovanojimo, su kviestiniais politikais bei garbingais svečiais.

REKLAMA

Sunkią mergaičių  grupių gerbėjų kritiką ir valdžios vyrų spaudimą  dėl priimto sprendimo vos atlaikiusi ZIP FM šiems atsakyti nusprendė  šūkiu „Nupjausim tau galvą!“ Ir staiga išsilaksčiusius protestuotojus pakeitė daugiau nei dvidešimt pjūklais ginkluotų didžėjų bei penki kiečiausi lietuviški gyvi pasirodymai. Didžiąją dalį pamatyt ir išgirst galėsi vakarinėje dalyje – po šeštos vakaro, tačiau pažadam, bus ką veikti nuo pat ryto.

REKLAMA
REKLAMA

Dieninė programa Energetikos muziejaus kiemelyje prasidės neįprastai anksti – 11 valandą. Čia mieguistus muzikos gerbėjus su trenksmu ketina išjudint radistas Rolandas, paruošęs specialią rytinės mankštos programą, po kurios galėsi papusryčiauti kartu su ZIP FM didžėjais. Iki vakaro dar spėsi pamatyti beatboxer’ių pasirodymą, pasimokyti fingerboard’int, pasigrožėti tecktonik šokėjais, užkąsti meksikietiškų patiekalų, pažaisti stalo futbolą ir sudalyvauti įvariuose konkursuose ir akcijose.

Nuo šešių  vakaro, prasidėjus vakarinei daliai, kiemelyje pasirodys penki puikiausi lietuviški projekai ir grupės – kiečiausi Baltijos šalyse „Happyendless“, Mario Basanov bei Vidis, vis tebekepantys vieną hitą po kito, intelekt-lyriškųjų tekstų autorius Messiah, kuris pataps „Mad Orchestra“, kątik naują albumą išleidęs Golden Parazyth ir „Despotin‘ Fam“, vadovaujami ZIP FM rezidento Vaiperio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau, 21 valandą, duris atvers ir dvi salės pačiame Energetikos muziejuje. Jose siautės baisus būrys labai ir nelabai prastos reputacijos didžėjų iš žymiausių ir labiausiai nusipelniusių diskotekų vedėjų kolektyvų. Čia suksis hauso princai „Ryralio“, chaotiškieji „Boogaloo“, devyniais metais pavėlavę „Business 2000“, „ZIP Clubbing“ laidų prodiuseris Loranas Vaitkus, devyndarbis didžėj-prodiuser-dizaineris aout6 bei žymus scenos veikėjas Sania. Sunkesniais patiekalais vaišins populiarieji lentpjūvių darbuotojai „Metal on Metal“ bei didžiai šeimyniški „Amenų Broliai“. ZIP FM frontą palaikys nieko doro nežadantys „Radistai“ ir „SiSi“, o gatvės kultūros pagrindus dėstys Mamania, Vaiperis ir Alex D.

Visą dieną  ir naktį vakarėlis bus gyvai transliuojamas ZIP FM eteryje, tad jei padarysi mirtiną nuodėmę ir liksi namuose, klaidą  truputį truputį pataisyt galėsi naktinėdamas prie radijos. Tačiau jei tavo sveika nuovoka vis dar veikia, čiupk būrį draugų, apsireikšk penktadienį Senojoje elektrinėje ir atšvęsk ZIP FM gimtadienį kaip savo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų