REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pravda viena minutė“ organizatoriai negali atsitokėti. „Nokia Nseries“ muzikos bankas (o kartu su juo – ir visi esami ar būsimi festivalio dalyviai) gavo neįtikėtiną Kalėdų dovaną. „Happyendless“ muzikos bankui padovanojo bene labiausiai šokdinančią savaitės dainą – savo naująjį super kūrinį „Power forever“.

REKLAMA
REKLAMA

„Youtube“ lietuviško žiūrimumo rekordus mušantis video klipas ir geidžiamiausia radijo stočių daina jau atsidūrė muzikos banke ir nuo šiol yra prieinama kiekvienam, norinčiam ją panaudoti kaip savo filmo garso takelį, tikinama pranešime spaudai.

REKLAMA

Tačiau tai ne vienintelė fantastiška naujiena filmuotojams ir melomanams – savo kūrinius muzikos bankui pažadėjo patikėti ir Andrius Mamontovas, kurio pristatinėti tikrai nereikia. Patikėjęs muzikos banko idėja, jis sakė mielai suteiksiantis galimybę filmuotojams didžiuotis ir jo kūryba savo filmuose. Taigi jo kūrinių muzikos banke ieškokite netrukus.

Mantvydas Baranauskas, kitaip - Kondensuotas Pienas, muzikos banke siūlo įvairiausių kūrinių – nuo downtempo iki ambient ir drum&bass. Turėtume paminėti, kad tai kol kas vienintelis lietuviškojo drum&bass atlikėjas, kurio muzika išleidžiama vinilinėje plokštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės „Saulės kliošas“ narys Laurynas, išgirdęs apie muzikos banko misiją, paragino kūrėjus nebijoti kreiptis į muzikantus – pasak jo, atlikėjai geranoriškai duoda savo dainas, jei tikslas kilnus ir kūrybiškas. „Mes tikrai negailime savo dainų ir jei kada nors kas nors paprašo leidimo panaudoti jas kokiame įdomiame projekte, tikrai suteikiame galimybę pasinaudoti mūsų dainomis nemokamai”, minėjo atlikėjas.

Sklinda gandai, kad netrukus „Pravda viena minutė“ muzikos bankas pasipildys dar didesniu kiekiu žymių Lietuvos muzikantų bei pradedančių atlikėjų kūrinių. Stengtis tikrai yra dėl ko – fantastiškas „Nokia N76“ multimedijos kompiuteris nekantrauja būti atiduotas geriausiajam muzikos kūrėjui. Saugokis, kad jį laimėjęs, neištirptum iš susižavėjimo.

Daugiau apie festivalį – www.pravda.lt/1min

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų