Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudėtinės dalys:

Sudėtinės dalys:

REKLAMA

200 g sūdytos silkės filė

100 g pieno

4 šaukštai grietinės

5 dideli pievagrybiai

2 šaukštai sviesto

Šiek tiek porų

žiupsnis druskos

Gaminimas:

Silkei nulupame odelę.

Filė trumpai pamirkome piene, po to gerai nusausiname ir supjaustome nedideliais gabalėliais.

Sudedame tvarkingai į lėkštę, o ant silkės uždedame grietinės sluoksnį.

Svieste gerai apkepiname smulkiai supjaustytą porą.

Sudedame smulkiai supjaustytus pievagrybius, pagardiname druska ir kepame apie 1–2 minutes. Svarbu, kad grybai neperkeptų.

Šią masę šiek tiek atvėsiname ir uždedame ant jau grietine padengtos silkės.

Labai tinka valgyti su virtomis bulvėmis. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų