Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Orkaitėje keptas karpis Kūčių arba Kalėdų stalui.

Ingredientai:

Karpis, ne mažesnis, nei 1 kilogramas

3 dideli rūgštoki obuoliai

1 šaukštas citrinų sulčių

2 šaukštai najonezo

Česnakų

Prieskonių

Druskos

Gaminimas:

Išvalytą karpį ištriname prieskoniais ir paliekame per naktį pasimarinuoti.

Obuolius supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis, kad nepajuostų. Obuolius sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame.

Aptepame majonezu ir šauname į orkaitę. Kepame apie 40 min.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų