Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Čiasnakas ir grietinė...padažui ?!!! Smokas nevalgomas ,opadažą sutraukią.....
 
 
  
                                    Jau išbandžiau. Skanus blynukai išėjo.
                    
    
  
                                    Atrodo tikrai skanūs
                    
    
  
                                    Atrodo skanus blynai
                    
    
  
                                    Reikia moters
                    
    
  
                                    Aš vištienos file verdu ir per burokinę tarką tarkuoju,tada dar įdedu majonezo šaukštą,smulkintų morkyčių.Įdaras gaunasi nesausas.
                    
    
   @Lina
                 Geras variantas sutarkuoti. Pabandysiu. Ačiū.
                    
    
  
                                    IR VEL NEGIRDETAS, NEREGETAS RECEPTAS. ACIU UZ TOKI "STEBUKLA"
                    
    
  
                Super receptas ,puikūs išeina ir snanūs.
            
 
                                    Danutė
                    
    
  
                                    O tai nauniena
                    
    
  
                                    Nieko naujo
                    
    
  
 
  
  
  
  
  
 
Žemaičių blynus Ilona gamina tik pagal šį receptą: išeina itin skanūs