Rašyti komentarą...
ir vel iseina-kur?
Viskas TOBULA kas pagaminta namuose o nenupirkta iš prekybos centrų kulinarijos skyriaus, kur gaminama iš pradėjusių gesti ar jau sugedusių produktų
kiek zmoniu tiek nuomoniu,as irgi panasiai darau tik miltu labai mazai o krakmolo daugiau negu miltu,su krakmolu gaunasi tasesni,darau karta per 2-3 men
Aš nesuprantu ,kam krakmolas,bulvių vengiama ,kad krakmolas,o čia net šaukštai krakmolo,nedeciau niekad.
Kam rašyti tokias nesąmones. Visi žino tokį receptą jau seniai. Čia nieko naujo.
@Nesuprantu Kodėl visi? Tie kas jau ilgai gyvena -žino. Kiti tik pradeda šeimininkauti ,tai jiems ir skirta.
Kam tie miltai, kaip tik gadina viską.
Būtent, tai tikrai skanu, dažna klaida nedėti krakmolo... šaukštas grietinės į tešlą padarytu dar puresnius, o tešla taptų lengvesnė...
@Skanaus Neskanu
@Skanaus Kad geriau stovetų
Į viršų