Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
ne žaibiškai plinta, tačiau p o p u l i a r ė j a.

Skaitytojai, užduokite sau klausimus: kodėl ir kam JŪS mėgina užprogramuoti naudodami neigiamus žodžius?
aktualijos...,
''
Norint pridengti neteisėtai skirtą 100 % finansavimą mėginama pakeisti žodžio „ir“ reikšmę? Plačiau:
peticijos . com/del_galimai_neteiseto_daugiabucio_remonto_finansavimo_kaune
Išduosiu sultingų ir minkštų šašlykų paslaptį. Pirmiausia paimkite gerą mėsą. Tada nereikės nei mineralinio, nei majonezo, nei kefyro, nei visokių bybienių.
vakcinos dar nėra, jei taip žaibiškai plinta??
Pamyžkit ant šašlykų prieš kepant ir bus labai skanu išbandyta tikrai labai patiko geras antskonis, myžio skonio nejausit bet gerą skonį suteiks.
@Jac Čia žodį pasakė protiškai atsilikes , kas dėl šašlykų tai labai tinka šašlykus kepant palaistyti sausu vynu šašlykai bus skanesni .
@Tai jo Vynu sugadinsi skonį kas gi palaisto vynu ka tu čia trėzvalioji? Sakiau pamyžti šviežiai ant jų kažkiek myžtelnat ir dedat ant ugnies dar labiau patiks negu kokiu gėrimu.
Idiotai straipsnius rašo patys nežino apie ką ... svarbu pavadinimas.
"4. Ant iešmų verkite pakaitomis mėsos ir daržovių gabalėlius."

Absurdiškas patarimas,atrodo gražiai bet pamiršta,kad mėsos ir daržovių kepimo laikas skiriasi - mėsa dar bus žalia,o daržovės jau perkepę. Neužsiimkit nesąmonėm,kepkit ant atskirų iešmų daržoves ir mėsą. Arba daržovęs įvynioti į foliją kepti ant žarijų.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų