Žaibiškai plinta greitas šašlykų marinatas: išbandykite šį savaitgalį

, Publikuota 2021.06.18 11:45

Anita 2021-06-22 19:02:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai tikro šašlyko receptas - jis nėra naujiena. Gaunasi skani sultinga mėsa. Tik žmonės prigalvojo visokių marmalu ir tikina kad tai tikrasis receptas. Nesuprantu kaip kažkokį šlamštą vadinti šašlyku kai nejauti mėsos skonio.    ATSAKYTI
Egidijus 2021-06-19 12:04:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O jei svogūnus sutrinti su blenderiu į tyrę, efektas būtų dar geresnis.   ATSAKYTI
I 2021-06-20 10:14:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Anksčiau pjaustydavau, dabar visada blenderiuoju, žymiai geriau ir greičiau.   ATSAKYTI
vvvvvvvvvvvvvv 2021-06-19 11:52:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Čia ne šašlykas, čia kepta mėsa
   ATSAKYTI
To vvvvvv 2021-06-22 19:04:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tipo geresnis yra su marmalu maišytas. Pirma išbandyt reikia o tada kažką komentuoti...    ATSAKYTI
Šašlykų mėgėjas 2021-06-19 00:49:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O kur čia plinta? Gal miestą ar šalį būtų galima?   ATSAKYTI
Viktoras Pliuskys 2021-06-18 21:27:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Svoguna galima ir per blenderi sutrinti reikalinga tik sultis marinatui
   ATSAKYTI
Turbo 2021-06-18 18:02:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Plinta kai korona, tada nevalgysiu tokio šlamšto, jau geriau žaibo trenktus šašlykus rysiu{žaibiškai greitus)    ATSAKYTI
Adolf Hitler 2021-06-18 17:44:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Tiesiog puikaus skonio, svoguno skonio valgai atrodo tik svogunus   ATSAKYTI
Adolf Hitler 2021-06-18 17:43:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Fu šlyksiau ir buti negali   ATSAKYTI
To Hitleris 2021-06-22 19:05:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ar bandei?    ATSAKYTI
Dalius 2021-06-18 16:56:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
-11
Dar žiūpsnis čiobrelio ir rūkytos paprikos   ATSAKYTI
Sodietis 2021-06-22 15:06:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ir nemaisytu tėviškės lašai prie šaslykucio   ATSAKYTI
Šašlykas 2021-06-18 16:53:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Kur tu buvai prieš 30 metų? Svogūnų nebuvo?   ATSAKYTI
Jonis 2021-06-18 15:09:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-15
Druskos det negalima, dziovina mesa. Pries kepima tjk pasudyt   ATSAKYTI
Žinovai 2021-06-19 08:01:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tik,kad neišdžiovintų. Suauge žmonės pasakas seka.Maximoj nusipirk šašlykų be druskos.Kad galėtum baigent kept užbarstyti.O gal bus su kvapeliu jau.   ATSAKYTI
Z 2021-06-20 10:22:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Sumarinuoju mėsą šašlykams ir marinuoju +- parą, o ne dvi valandas kaip čia rašo ( tada būtų kepta mėsa, o ne šašlykas), ir visada druskos idedu iš anksto, o ne prieš kepimą, niekada neišsausina. Aš dar idedu garstyčių, jos minkština mėsą.   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų