REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tokių receptų pas mane tikrai nėra daug, nes jau matyt išaugau iš to majonezinio amžiaus, kai visos mišrainės buvo maišomos tik juo. Šis receptas skirtas Vaidai (iš parduotuvės), kuri klausė kokia mišrainė skani su pievagrybiais. Tai štai, imkite, gaminkite ir geru minėkite“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

Tokių receptų pas mane tikrai nėra daug, nes jau matyt išaugau iš to majonezinio amžiaus, kai visos mišrainės buvo maišomos tik juo. Šis receptas skirtas Vaidai (iš parduotuvės), kuri klausė kokia mišrainė skani su pievagrybiais. Tai štai, imkite, gaminkite ir geru minėkite“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Mišrainės ingredientai:

  • 300 g marinuotų pievagrybių;
  • 2 virti kiaušiniai;
  • 120 g kons. žirnelių;
  • 100 g fermentinio sūrio;
  • 1 nedidelis poras.

Padažas:

  • 2 šaukštai natūralaus jogurto;
  • 1 šaukštas majonezo;
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Į dubenį sudėkite pjaustytus pievagrybius, kiaušinius, porą, tarkuotą sūrį, berkite žirnelius. Dėkite jogurtą sumaišytą su majonezu. Išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais ir dar kartą gerai išmaišykite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų