REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį kartą kepėme vištieną, nes jai pasimarinuoti užtenka visai nedaug laiko, o mėsytė gaunasi minkšta ir krentanti nuo iešmo“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

Šį kartą kepėme vištieną, nes jai pasimarinuoti užtenka visai nedaug laiko, o mėsytė gaunasi minkšta ir krentanti nuo iešmo“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

3 asmenims, apie 1 val: 600 gr vištienos krūtinėlės (galima ir kitokią mėsą naudoti), 1 skiltelė česnako, 3 šaukštai aliejaus, 2 šaukštai sojų padažo, 1 šaukštelis druskos su žolelėmis, 1 žiupsnelis maltų pipirų.

Marinuoti šašlykų receptas

Sumaišykite dubenyje aliejų, druską, maltus pipirus, išspauskite česnako skiltelę, sojų padažą ir išmaišykite. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į padažą. Išmaišykite, kad padažu pasidengtu visi gabaliukai mėsos.

Paliekame pasimarinuoti, kol grilius bus paruoštas. Suverkite ant iešmų mėsą ir vartydami kepkite, kol iškeps. Tiekite su salotomis ir ryžiais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų