Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kiekvienas gabalėlis privers užsimerkti. Aromatingas, šlapias, ilgai išlieka šviežias ir skanus kelias dienas. Pyragas, kurį kartosite ne kartą, esu tikra“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Kiekvienas gabalėlis privers užsimerkti. Aromatingas, šlapias, ilgai išlieka šviežias ir skanus kelias dienas. Pyragas, kurį kartosite ne kartą, esu tikra“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai: 3 kiaušiniai; 150 gr cukraus; citrina; 80 gr aliejaus; 150 gr grietinės; 250 gr miltų; 1 arb. š. kepimo miltelių; 2 dideli obuoliai; 22 cm. kepimo forma.

Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Kiaušinius išplakite su cukrumi, įmaišykite grietinę, aliejų.  Įsijokite miltus su kepimo milteliais. Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų