Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
"žemės ar kakavos poskoniu" - koks tas žemės poskonis?
Apie libericą išgirdau pirmą kartą.
Yra dar tokios kavos pupelės, kurias suryja žvėreliai, bet jų skrandis suvirškinti nesugeba. Tada pupelės pasišalina su kakėmis. O tada jas surenka, išplauna ir brangiai parduoda kaip ekologiškas (kitaip žvėreliai jų, atseit, neėstų) ir todėl itin vertingas.
Yra dar tokios kavos pupelės, kurias suryja žvėreliai, bet jų skrandis suvirškinti nesugeba. Tada pupelės pasišalina su kakėmis. O tada jas surenka, išplauna ir brangiai parduoda kaip ekologiškas (kitaip žvėreliai jų, atseit, neėstų) ir todėl itin vertingas.
Trys pagrindinės kavos rūšys: kuo skiriasi arabica, robusta ir liberica?