Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Aš gal 10 metų vakuoju agurkus su garstyčiom-nuostabus skonis,traškūs.Aš naudoju garstyčių košę.Agurkus pjaunu į 4 dalis,sustatau į 0,5 stiklainius,užpilu paruoštu marinatu,pridengiu dangteliais,palaikau 20-30 min.,nupilu,vėl užkaitinu ir užpylus užsuku.Jokio stiklainių kaitinimo!Skanaus
                    
    
  
                                    Su garstyčiomis mylimiausi agurkai - skaniausi.
                    
    
  
                                    Dėkoju
                    
    
  
                                    Dėkoju
                    
    
  
                                    Senas receptas ir turbūt kiekvienas žino
                    
    
  
                                    Vikcara rauginti agurcikai, tai patys geriausi tinkantys ant ryt po gero baliaus, čia tu tupas žurnalistas esi
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Traškūs agurkai su garstyčiomis pagal Iriną: verta užsirašyti