Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tikra atgaiva. Nežinau ar net sugalvosiu, ką galėčiau dar parašyti. Paprastai pagaminama, kaip koks kokteilis, tik sočiau ir gražiau, nes pateikiama su virtais lakštiniais makaronais susuktais į bokštelius. Užtruksite apie 20 minučių“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Tikra atgaiva. Nežinau ar net sugalvosiu, ką galėčiau dar parašyti. Paprastai pagaminama, kaip koks kokteilis, tik sočiau ir gražiau, nes pateikiama su virtais lakštiniais makaronais susuktais į bokštelius. Užtruksite apie 20 minučių“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 3 lakštiniai makaronai (tokie, kur gaminame lazaniją); 600 g braškių; 200 ml apelsino sulčių; 1 v. š. cukraus; keli mėtų lapeliai.

Makaronus dedame į verdantį vandenį ir išverdame. Braškes sudedame į maisto smulkintuvą, įdedame cukraus, įpilame apelsino sulčių ir sutriname iki vientisos masės. Makaronus perpjauname pusiau ir susukame ritinėlius. Dedame į lėkštę, užpilame trinta sriuba. Puošiame braškių puselėmis, mėtos lapeliais. Dedame į šaldytuvą bent 10 minučių atvėsti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų