Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tikri bulviniai blynai tai bulvių tarkiai ir druska. Jokių ten kiaušinių ar dar ko. Jie kepami taukuose. Jokių ten kiaušinių nes gadina bulvinių blynų skonį. Na padažas kam kaip patinka. Kam spirgučiai,kam grietinė, gal kam ir sviestu. Dabar kepu Kėdainių bulvių blynus. Dedu tarki ant jo mėsą ir ant mėsos vėl tarkį. Žodžiu gaunasi dvigubas blynas. Na padažas pagal skonį
svarbios aktualijos...;

Atnaujinta (žr. skyrių: „NAUJIENOS“):

peticijos . com/neteisetas_nt_mokestis_boikotas
```
jeigu blynu viduje mesa,tai kam dar padaze mesa
Tingiu,tiek daug darbo,o dar ir pavirsta į riebalus ant pilvo
@Tinginė Bulves apšlakstyti aliejumi , tas pat blynus kepti ar kugelį aliejuje ,tai reklamuoja nuodingus produktus , kepimas su aliejumi tai nuodai , žmonės masiškai yra nuodijami ,tūkstančiai vaikų darželiuose ,mokyklose yra pastoviai nuodijami ,
i ikaitusias keptuves-tai cia reikia su keliom kepti,zinau esu tokius kepes su mesa viduje,bet mano nebuvo tokie sudege
ir dar rodote degėsius-fui
ir dar rodote degėsius-fui
siaubas,kas čia per degėsiai..baisu...sudegęs kažkoks blynas,ant viršaus dar mėsos...
skaniausi blynai-bulvės,svogūnai,kiaušiniai ,druska,jokių miltų
@ir dar rodote degėsius-fui
Su šviežiom bulvem nepavyksta,pridega.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų