REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Neslėpkime, šis užkandis tikrai kaloringas, tačiau negi nenusipelnėme savęs kartais palepinti nuodėmingai gardžiu kąsneliu?  Keptos duonos patogu pasiimti į iškilą, kelionę arba namie kramsnoti prie televizoriaus. Mėgstate keptą duoną su česnaku?  O jeigu dar su majonezu ir sūriu? Manau, kad daugeliui šis užkandis – tikrai mėgstamas“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Neslėpkime, šis užkandis tikrai kaloringas, tačiau negi nenusipelnėme savęs kartais palepinti nuodėmingai gardžiu kąsneliu?  Keptos duonos patogu pasiimti į iškilą, kelionę arba namie kramsnoti prie televizoriaus. Mėgstate keptą duoną su česnaku?  O jeigu dar su majonezu ir sūriu? Manau, kad daugeliui šis užkandis – tikrai mėgstamas“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: pusės kepaliuko juodos duonos, česnako, druskos, fermentinio sūrio (tarkuoto smulkia trintuve), majonezo, aliejaus kepimui.

Keptos duonos receptas

Duoną supjausčiau nedideliais gabaliukais ir ją pakepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kiekvieną apkeptą gabaliuką pasūdžiau ir įtriniau česnaku. Vieną duonos gabaliuko pusę mirkiau majoneze ir apibarsčiau tarkuotu sūriu. Keptos duonos užkandėlė paruošta. Skanaus!

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų