Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Silkė ir grybai yra nepakartojamas duetas. Šį pagardą silkei su grybais ir pupelėmis dažniausiai ruošiu šaltuoju metų laiku, kai už lango siaučia pūgos ir laukiu Kalėdų. Šį pagardą mane išmokė ruošti Agnė. Vaišino šia silke, kai svečiavausi pas ją namuose. Jis man labai patiko ir tai tapo dažnai ruošiame mano namuose“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Silkė ir grybai yra nepakartojamas duetas. Šį pagardą silkei su grybais ir pupelėmis dažniausiai ruošiu šaltuoju metų laiku, kai už lango siaučia pūgos ir laukiu Kalėdų. Šį pagardą mane išmokė ruošti Agnė. Vaišino šia silke, kai svečiavausi pas ją namuose. Jis man labai patiko ir tai tapo dažnai ruošiame mano namuose“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Silkės ingredientai: 4 silkės filė; 500 ml virtų grybų; 1 morka; 1 svogūnas; 1 skardinė konservuotų raudonų pupelių; Šlakelis aliejaus; Žiupsnis druskos; 2 v. š. pomidorų padažo.

Silkės receptas

Svogūną ir morką nulupame. Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, morką sutarkuojame. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame smulkintas daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės.

Sudedame grybus, pupeles, pomidorų padažą ir pakaitiname dar apie 10 min. Ragaujame, jei trūksta druskos šiek tiek jos įberiame (tik nepamirškite, kad valgysite su silke).

Pagardą paliekame atvėsti.Silkę supjaustome juostelėmis. Dedame į lėkštę. Šalia dedame grybų ir pupelių padažą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų