Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aš vietoje jogurto
įpilu pieno, labai tinka.
Kam tos rožės, jai bulvės tuai zydes
@Zita Kaip supratau,mudu skirti vienas kitam.Tik aš iki bulvių žydėjimo dar nustebinčiau kokia dilgėle,usnimi ar šunažole.
o kam tas jogurtas? tik tiek , kad jame mažiau išrūgų, o daugiau pieno rūgšties? Ir tas ir anas vienodai raugiami su raugu, kuriame vyrauja lacto bakterijos, namie raugiu pati, i6 vakaro šiek tiek sušildau pieną, įpilu kefyro, ar jogurto porą šaukštų į litrą, padedu į spintelę, ryte gaminu, ką noriu, puikiai surūgsta, pasilieku tik porą šaukštų vakariniam raugimui...
@elena Pienas turbūt turi būt naminis? Nes parduotuviniame yra konservantų. O šiaip gera idėja, ačiū.
Naminiai konservuoti burokėliai su visu skysčiu, 6% šaltibarščių kefyro, virinto atvėsinto vandens, viskas lygiomis dalimis. Toliau - švieži agurkai, krapai, druska pagal skonį ir kietai virti kiaušiniai perpjauti į 4 dalis. Pabandykit, tikrai geras receptas.
@Aš gaminu taip o kam tas vanduo ar pienas? nes vien pamačius skystus šaltibarščius vaizdelis nekoks, skiesti ir yra skiesti. O skaniausi tiršti šaltibarščiai. 1 litras paprasto kefyro, 1 litras šaltibarščių kefyro, o toliau kaip ir pas visus - burokėliai marinuoti obuolių sultyse, švieži agurkai, krapai, druska pagal skonį ir virti kiaušiniai. Jei pasitaiko rugštokas kefyras, truputėlis cukraus labai pagerina skonį. Gaunasi tobuli.
@Renata Dėkite virtų burokėlių, o ne marinuotų ir nereikės cukraus dėti. Ir pirmą kartą girdžiu, kad į šaltibarščius kas dėtų cukraus.
@Aš Cukrus labai subalansuoja skonį. Neseniai tą pabandžiau, labai gerai...
@Renata Kad būtų tobuli, reikėtų, iš pradžių, krapus sumaišyti su druska ir leisti išsiskyrti skysčiams. Šlakelis pieno skonio nepagadina. Aš dar įdedu grietinės ir svogūnų laiškų. Labai skanu.
@Renata O kam cukrus? Burokėliai ir taip saldūs.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų