Rašyti komentarą...
Nu iš maltos mėsos tai NE KIJEVO KOTLETAS
Skaniausių kievo kotletus gamino mano uasviene, tokiu dar niekur nesu valgęs, bet gaila, kad jos jau nebera
Nuo kada Kijevo kotletas iš maltos mėsos ?
Prieš rašydami, bent jau pasiskaitykite internete.
Neteisingai!!!
Gaminu Kijevo kotletus taip kaip mane išmokė Kijeve prieš daugiau kaip 50 m.Plonai išmušta nugarinė, į ją įvynioju smulkiai kapota vištiena su viduryje įdėtu sviestu ir blanžiruoju du kartus, tada apverdu aliejuje ir po to dar į orkaite . Pateikiu su fri bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis.
@Promočiutė jau Tai kame juos reikia blanširuoti? Kaip?
@Hmm... Pavolioji miltuose,po to į kiaušinio plakinį, po to pavolioji džiūvėsiuose, t.y balnširavimas. Taip paruoštą maistą vadinu nesveiku nes virtas riebaluose, po to dar apkeptas. Transriebalai ir papildomos kalorijos
Tik visiški neišmaneliai mala vištieną
Argi čia Kijevo kotletas, argi iš maltos mėsos daromas.Kaip tik kažkoks receptas- taip ir niekam tikęs
Kijevo kotletai is maltos mesos gaminami?
Na ir nuo kada tikras Kijevo kotletas gaminamas iš maltos mėsos. Tai paprastas kotletas. Tik vištienos krūtinėlės!!!
Pica nebūna iš batono, o Kijevo kotletai nebūna iš maltos vištienos.
Į viršų