Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tai kad nieko naujo ir ypatingo. Visada taip darau, tik pakepinu svogūną, lašinukų su kumpiu, įpiilu pieno. Užkaitinu ir pilu į tarkius. Kartais dedu į tarkius faršo per vidurį ar vištos sparnelius. Patikėkit, tikrai skaniau....
@Lina Niekas nepasako ligi galo,ar čia paslaptis.Nepatyrusiai šeimininkei vistiek nesigaus-piena reikia užvirinti ,o ne "pakaitinti",ir tarkius uzplikyti,
Ar nereikia tarkuotu bulvių nusunkti?
@Danutė Čia juk ne cepelinai !
@Lina Siek tiekmreikia nusunkti, vat taip va
Viską pagadino česnakas...fu
@Alė cia skonio reikalas bet per kepimo laiko jo nelieka nei kvapo o skonio prideda
nu skanu bet viskas jau seniai zinoma uzsimaniau kugelio
@gf O aš užsimaniau gero samagono su bryzeliu lasinukų

Skaitomiausios naujienos




Į viršų