Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tai kad nieko naujo ir ypatingo. Visada taip darau, tik pakepinu svogūną, lašinukų su kumpiu, įpiilu pieno. Užkaitinu ir pilu į tarkius. Kartais dedu į tarkius faršo per vidurį ar vištos sparnelius. Patikėkit, tikrai skaniau....
@Lina
Niekas nepasako ligi galo,ar čia paslaptis.Nepatyrusiai šeimininkei vistiek nesigaus-piena reikia užvirinti ,o ne "pakaitinti",ir tarkius uzplikyti,
Ar nereikia tarkuotu bulvių nusunkti?
@Danutė
Čia juk ne cepelinai !
@Lina
Siek tiekmreikia nusunkti, vat taip va
Viską pagadino česnakas...fu
@Alė
cia skonio reikalas bet per kepimo laiko jo nelieka nei kvapo o skonio prideda
kas naujo?
nu skanu bet viskas jau seniai zinoma uzsimaniau kugelio
@gf
O aš užsimaniau gero samagono su bryzeliu lasinukų
Taip gaminti bulvių kugelį išmokė mama: išeina minkštutėlis