Rašyti komentarą...
O tai nereikia dėt virtų bulvių?
Nū kiek dar ne sąmoningus receptus rašinėti galvoji
, nū gryna nesąmonė. Tai kokia tu šeimininkė.
Čia niekas nieko neišrado šiam receptui gal 100 metu jau mano prosenelė taip gamindavo
Ir ką jūs čia per nesąmones rasinejate?
Produktu ismetimas , jei jaunos be patirties seimininkes gamins pagal si recepta
tai taip gaunasi kad daugeli metu gaminti buvo uzmirsti ir netiketai atrasti ir is naujo vauuuuuuuuuuuuuuuuuu ar ne nieko naujo ,siaip skanaus kas megsta tai tikrai skanu
Nepasileido,nors bulvės nekrakmolingos...nemanau,kad taip gerai ir gaunasi.
@Aš Nevalgau cepakų iš pasileidelių bulvių, gaminu iš rimtų natūralių bulvių tarkes
Nesąmonė didžiausia
@Aideja Nesanone
Gardžiausi cepelinai- su lydytų taukų spirgais
O kuo šitas receptas skiriasi nuo kitu? Gal as kažką praleidau?
@V nėra virtų bulvių...juk bus kieti
@Gileta Niekada nebūna kieti ir pilki cepelinai, jei į tarkius (jau išsunktus, bet,žinoma, be jokių virtų bulvių) įdėsite šaukštą ar porą ( priklauso nuo tarkių kiekio) normalios grietinės. Balti, minkštutėliai. Nuo paauglystės taip darau : išmokė jaunėlio brolio pradinės mokyklos mokytojo žmona Bronelė. Per 50 metų nė sykio nenuvylė šis būdas.
Į viršų