Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tinginį mes įpratę paruošus šaldyti šaldytuve. Virtuvės mitų griovėjai griauna mitus ir tinginį kepa. Su vaikais išbandėme receptą, puiku! Drėgnas, sodraus bananų skonio, puikus deserto gabalėlis prie puodelio arbatos“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Tinginį mes įpratę paruošus šaldyti šaldytuve. Virtuvės mitų griovėjai griauna mitus ir tinginį kepa. Su vaikais išbandėme receptą, puiku! Drėgnas, sodraus bananų skonio, puikus deserto gabalėlis prie puodelio arbatos“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai: 390 g sutirštinto saldaus pieno; 2 pakelių sausainių (pvz. gaidelis); 2 bananų; 500 g kreminės varškės; citrina; kakava.

Susmulkinkite sausainius maždaug 2 cm. skersmens gabalėliais. Varškę išsukite su sutirštintu pienu, citrinos sultimis ir įtarkuokite žievelę. Į kepimo formą ištieskite kepimo popierių. Supilkite 1/3 dalį sausainių, sudėkite smulkintą bananą ir užpilkite dalį kremo.

Tuomet paruoškite dar vieną sluoksnį, viršutinis sluoksnis turėtų būti sausainių. Taip paruoštą pyragą kepkite orkaitėje 180 C. 30 minučių. Iškepus apibarstykite kakava, atvėsinkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų