Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ir kur randa tokių durnių kaip straipsnio autorius ?
Kliedesys, o ne straipsnis. Pseudo žurnalistui dar reikėjo įtraukti pieną... Solidi redakcija, tokio kliedesio net nespausdintų...
del skonio nesigincijama,
o jegmaisteris tai toletams gaivint,.
Kuo čia "Jagermeisteris" užkliuvo? Megstamas ir populiarus gerimas visoje Europoje.Gerdavau ji šaltu oru prie arbatos. Skonis primena mūsų "Žalias devynerias"
na durninas, cynar-ragavau, paduodamas dazhnai prie kavos Sicilijoje,kur artishokai naudojami kasdien kaip prieskoniai,tipo gerina vyrshkinima. Egermeister - savotishkas vokechiu balzamas. Gerimai ne nusigerimui.
o rashliava - apie nieka
lopai bl....jegermeisteris slykstus,kazin ar pats ragaves sio ,,slykstaus gerimo'' autorius.
Kokio intelekto zmogus gali parasyti toki straipsni?
Lietuviska degtine ir lietuviskas alus yra slyksciausi....
colos produktai leviausi
Senais laikais kai dar Lietuvoj varydavo samagona, liaudyje buvo paplites budas brogos rugimo procesui paspartinti: nudveses katinas. Tas samagonas vadindavosi "Miau 6" nes kainuodavo 6 rublius :)
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų