Skaniausi cukinijos blynai pagal Editą: išeina minkšti ir lengvi

„Buvo be galo skanu pasilepinti šiais blyneliais – minkštučiai, lengvučiai ir malonios tekstūros“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Cukinijos blynams reikės: 1 cukinijos (260g); 1 kiaušinio; 30g parmezano sūrio (tinka Džiugas ar kitas kietas sūris); 2 v.š. miltų; žiupsnelis šv.krapų; druskos ir juodųjų pipirų;

1. Cukiniją sutarkuokite per burokinę tarką ir nuspauskite vandens perteklių. Sumaišykite su plaktu kiaušiniu, miltais, tarkuotu sūriu, krapais ir pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.

2. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus ir bus iškepę.


Rašyti komentarą...
J
Janina
2021-08-07 12:49:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pritariu, tikrai skanus blynai būna iš cukinijos, kartais dar galima (skonio reikalas) česnako truputi ar pakepinti svogunčiko, priduada savotiško skonio,ti būtinai reikia cukinija tarkuati su odelę, nes be jos bus daug skystimo, šeip, odelę suteiks gražią žalia spalva
Atsakyti
-1

K
Kur
2021-08-08 11:25:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
mano komentaras?!Demokratija...
Atsakyti
-2

V
VirŽuk
2021-08-18 14:18:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
Dažnai kepu,labai skanu. Būtinai įtarkuoju česnako
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų