Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Buvo be galo skanu pasilepinti šiais blyneliais – minkštučiai, lengvučiai ir malonios tekstūros“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

„Buvo be galo skanu pasilepinti šiais blyneliais – minkštučiai, lengvučiai ir malonios tekstūros“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

Cukinijos blynams reikės: 1 cukinijos (260g); 1 kiaušinio; 30g parmezano sūrio (tinka Džiugas ar kitas kietas sūris); 2 v.š. miltų; žiupsnelis šv.krapų; druskos ir juodųjų pipirų;

1. Cukiniją sutarkuokite per burokinę tarką ir nuspauskite vandens perteklių. Sumaišykite su plaktu kiaušiniu, miltais, tarkuotu sūriu, krapais ir pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.

2. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus ir bus iškepę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų