Rašyti komentarą...
Nieko čia naujo...nei pigu nei labai skanu... pigu kai verdi kiaulės pusgalve ir kartu ipili perlinių kruopų su prieskoniais...ir nakčiai pakiši puoda po kailiniais...
Tikrai nėra greita. Viską dariau pagal receptą, tai nepaisant gaminimo laiko, dvi valandas troškinosi orkaitėje. Jei nori pasigaminti pietus, gausis vakarienė. Perlines kruopas mirkiau vandenyje per naktį, kad sutrumpinti gaminimo laiką. Morkas patarčiau apkepti keptuvėje arba tarkuoti burokine tarka, jei neapkepsit. Nes dėl morkų ir prailgo laikas. Vertinčiau 7/10
Nelabai jau pigu gausis,jeigu orkaitėj valandą troškinsi.
@N Apie 2 kW/h elektros energijos :)
Labai patenkintos raibukes buvo, kai jas pamalonina tua patiekalų, net gaidys pradėjo dažniau giedoti, o raibukes kiekvieną dieną kiausinukus dėt pradejo
@Zosele iš Pilviškiu Iki pavasario dar toli
Nematau nieko blogo tose perlinėse kruopose.Ir sveika ,ir skanu.Visi nori ėsti lašišą ir juodus ikrus.Baikit dergtis.O seniem žmonėm tikrai sveika kruopos.
taigi , čia nieko naujo , senas receptas iš rusiškų portalų , taip rusai valgo
Na kurgi ne. Aisku kad suzaves pensininkus, o kur jiems detis, jei normalaus maisto nusipirkt neikanda.
@Jo o kas čia blogo, gal kas neskanu ? tada gal kokio žlėgtainio ar sušio suvalgykit...
@bevardis Sušio po to gribt už ku,,,,, šio
@Jo Nieko blogo neatsitiks nei pensininkui,nei turčiui.Troškinys su mėsyte,duok dieve turėti iki gyvenimo galo tokio maisto.Nevarykit pono dievo į ,,mišką".
Į viršų