Vištienos filė perpjaukite į 3 dalis ir išmuškite. Pagardinkite druska, pipirais ir palikite pasimarinuoti, kol pasiruošite morkas.
Morkas nulupkite ir sutarkuokite. Dar įtarkuokite česnako.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Vištieną pamirkykite kiaušinio plakinyje, tuomet miltuose arba džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, kol iškeps.
Morkas su česnaku apkepinkite keptuvėje.
Į kepimo skardą (galite ir keptuvėje tai daryti, jei mažai gaminate) sudėti vištienos kepsnius, ant viršaus uždedame kepintas morkas. Įpilame šiek tiek(kad nesiektu morkų)vištienos sultinio ir patroškiname kelias minutes.
Valgome su bulvių koše ir konservuotais žirneliais, kaip vaikystėje.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!