Porcijos – 8-10 maltinukų. Reikės:
- 300 gr. vištienos faršo;
- 150 gr. cukinijos (jau išvalytos ir nuluptos);
- 1 svogūno;
- 2 skiltelės česnako;
- 1 kiaušinio;
- 3 v.š. manų kruopų;
- druskos, pipirų;
- svogūnų laiškų,;
- krapų (nebūtina);
- džiūvėsėlių apvoliojimui.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti druska ir palikti, kad išsiskirtų skystis. Tuomet ją gerai nusunkti ir sudėti į faršą. Sudėti smulkintą svogūną, česnaką, kiaušinį, prieskonius, žalumynus ir manų kruopas.
Gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 15 min., kad išbrinktų manai. Formuoti maltinukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje. Skanaus!











































































































































































































































































































