Ingredientai:
- 100 gr rūkytos lašišos,
- 1 didelis svogūnas,
- 2 morkos,
- 4 dideli pievagrybiai,
- aliejaus kepimui,
- žiupsnelis maltų pipirų,
- žiupsnelis druskos,
- krapų (nebūtinai).
Svogūną ir pievagrybius supjaustome, o morkas sutarkuojame. Pakepiname keptuvėje su aliejumi iki daržovės suminkštės. Lašišą supjaustome mažais gabaliukais. Dubenyje sumaišome daržoves, lašišą, smulkintus krapus, pagardiname druska bei pipirais. Išmaišome. Tiekiame ant stalo.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!