Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota

„Kol kopūstai rūgsta ir laukia savo eilės, pasigaminau dar vieną nekaitintą mišrainę žiemai. Mišrainė skani ir gaivi. Darau jau ją žiemai keli metai. Labai greitai susivalgo, tad net nežinau, kaip ilgai ji gali stovėti šaldytuve“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Kol kopūstai rūgsta ir laukia savo eilės, pasigaminau dar vieną nekaitintą mišrainę žiemai. Mišrainė skani ir gaivi. Darau jau ją žiemai keli metai. Labai greitai susivalgo, tad net nežinau, kaip ilgai ji gali stovėti šaldytuve“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Reikės: 3 kg kopūstų; 500 g morkų; galvutės česnako; 2 stiklinių vandens; 1 stiklinės cukraus; 1,5 stiklinės obuolių acto; 0,75 stiklinės aliejaus; 3 v. š. druskos.

Kopūstus supjaustome smulkiai peiliu ir arba sutarkuojame. Morkas nuskutame ir sutarkuojame. Česnaką susmulkiname. Išverdame marinatą, atvėsiname. Jį pilame ant daržovių, paslegiame ir laikome parą laiko vėsiai. Po 24 val mišrainę sudedame į stiklainius ir laikome šaltai.

Gairės:

Rašyti komentarą...
L
LYRA
2021-10-19 13:04:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
Čia ryškiai per daug acto.3kg. užtektu 1st.Šią mišrainę darau kas savaitę.Greitai susivalgo,nes pomidorai ir agurkai jau nebeskanūs,o ji tinka visur.
Atsakyti
-7

SKAITYTI KOMENTARUS (11)
L LYRA 2021-10-19 13:04:45
Čia ryškiai per daug acto.3kg. užtektu 1st.Šią mišrainę darau kas savaitę.Greitai susivalgo,nes pomidorai ir agurkai jau nebeskanūs,o ji tinka visur.
Atsakyti
-7
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
toliau skaitykite
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų