Rašyti komentarą...
Man skanu virtas ir pakepintas ant sviesto kalafioras su bulvėmis. Bet galima valgyti ir šviežią su brokoliu, pridėjus džiovintų spanguolių bei majonezo.
@Na Asilai, kam dar tas majonezas? jau ir taip dauguma vaikšto su nukarusiais pilvais ir pagurklias palei klynus
ei jus a.la virejos-troskintojos ,jus gal iseikite o receptus palikte ramybej nes jie kartu iseina su jumis
O dieve,kiek ingredientų!kol viską susipirksi,tai rytoj nebeturėsi už ką valgyt
Vien paskaičius kokie siūlomo ingridientai praeina bet koks noras valygt tokius patiekalus. Kažkoks beskonis kratinys. Tokie patiekalų reklamuotojai pamiršta vieną labai svarbų dalyką, kad kas tinka Azijos, Afrikos bei kitų karštų kraštų gyventojams, ne visada tinka šaltesnio klimato juostoje gyvenantiems. Nes žmogaus organizmas tam tikra prasme prisitaiko prie klimatinių sąlygų.
@XXXXX Jo. Mums tinka lašiniai su duona bei agurkais.
nepanasu i troskiny kazkokia buza
Miltelių troškinys.
Šitie ekstremalai, radikalai jau pradėjo reikalauti šalių vyriausybių, kad būtų uždrausta mėsos pramonė, t.y. kad šalyje apskritai būtų uždrausta vartoti mėsą. Jie vaikšto nuo šalies iki šalies, bandydami prastumti. Argumentas, kad gyvuliai bezdedami, išleidžia per daug CO2. Tuomet kiti pasiūlė auginti mėsą iš ląstelių. Beje Olandijoje jau yra restoranai, kur galima nusipirkti iš ląstelių užaugintos jautienos burgeri. Bet tai irgi aniems nepatinka
@Surskis Man receptą paskaičius apetitas nesukilo.
Į viršų