Ingredientai:
- 3 trumpavaisiai agurkai,
- 1 raudonas svogūnas,
- 1 raudona saldžioji paprika,
- 200 g vyšninių pomidorų arba 3 normalūs pomidorai,
- 50 g fetos sūrio,
- 4 ridikėliai,
- 100 g konservuotų pupelių (mažų),
- druskos ir pipirų.
Padažas:
- 5 šaukštai alyvuogių aliejaus,
- 60 ml raudono vyno acto,
- 1 šaukštas citrinos sulčių,
- 1 šaukštelis dižono garstyčių,
- 1 smulkiai sukapota česnako skiltelė,
- smulkinto šviežio raudonėlio.
Padažui visus produktus sumaišome ir atidedame į šoną. Salotoms agurkus, svogūnus, papriką, ridikėlius supjaustome kabeliais, pomidorus jei tai vyšniniai ketvirčiais. Į dubenį dedame smulkintas daržoves, beriame pupeles, sutrupiname fetos sūrį. Pagardiname druska ir pipirais. Pilame padažą ir išmaišome.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!