Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kaip sovietmetis įmušė lietuviams tokius čiūrkiškus ėdalus kaip čeburekai, šašlykai , kibinai, lepioškos kad ir po 80 metų ėda lyg Lietuva neturėtų savo paveldo.
@AhA
O tai ja tu esi valkata,keptas bulves ir perlines kruopas?
Kretingoje patys skaniausi čeburiekai!
Bybis ne ceburekas ar viduj tok neprisikta.suvalkas
Blynas virtas aliejuje..
Visi ėdantys ši maista palaiko tamprius ryšius su kardiochirurgais
galima ir prie stulpo, o jeigu esi nusiteimęs pozityviai, tai viskas ten gerai - valgiau, patiko, netilpo, parsinešiau likusią pusę namo ir kitą dieną dabaigiau. Būsiu Šventojoj ir vėl nueisiu.
@Prisiknisti
O tai šuniui nedavei ar neėdė anas azijatcko ėdalo?
galėjo pasiteirauti kur kepa tuos čeburekus, kokiame aliejuje ar kiaulės taukuose.
Dw darykit geriau 2-3 mazesnius negu viena toki gremezda. Patogiau valgyt
@nkmsc
Budrienės iš Karmėlavos didžkukulynės pasekėjai
Ateina klijentai čeburėkų pavalgyt, ima kalbėt apie gyvenimą su savininkais ir tampa draugais...:D
tešla normali,bet įdaro tai neėsų net šunys,paukščiai nelestų.Negi jie patys nesupranta,kokį niekalą gamina ? taip buvo ir pernai
@Šūdas paskutinis
Nx eik debile
Ši Lietuvos pajūrio vieta tapo tikra sensacija: štai kiek dabar teks pakloti už 1 čebureką