Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Be virtų bulvių cepelinų nepadarysite. Pusiau dedu virtų bulvių ir tarkiu. O į padažą plius tikro rūkymo, o ne mirkytu lašinių. Skanaus!
@A. Š. Niekada nededu jokių virtų bulvių. Sutarkuoju bulves, svogūno galvą, nusunktą krakmolą, druską, kiaušinį, viską sumaišau, faršas ir kuo puikiausi cepelinai. Padažui šviežia šoninė ar švieži lašinukai, svogūnas, truputis grietinės. Tikras skanumėlis
@Aššš Nu dar geriau- kiaušinis. Naujieji cepelinai.
Kristė
Nesąmonė kad tirpsta burnoje.Vistiek ir dantų reikia,ir kramtyti reikia
Cepelinai yra varguolių maistas iš senų senovės,prisimename,kaip virdavo,dar bulvinių kukulių sriuba,bet tai iš bienystes,nes mėsa buvo ne kasdien,o jos pard.nebuvo,visą kelią centrą tuometinį.,taigi netirpsta tas marmalas burnoje,užsieniečiai negali net žiūrėti,tai tik reklamuojama,neva jiems skanu...jiems šlykštu.
@Taigi...tirpsta burnoje ir nereik tos mesos kasdien ,nesveika gi..man slykstu pvz ,austres ,midijos visokios ir tt.. ir ka bet visi ryja tipo kieti
@Taigi...tirpsta burnoje Ech tu lochų loche... Cepelinai varguolių maistas? Vaidini krūtą? Jei dievini visokias midijas šmidijas, varlių kojes, sraiges, tai ir ėsk, SKANAUS. Lietuviai valgė, valgo ir valgys cepelinus, bulvinius kukulius, kugelius, žemaičių blynus. Jei užsieniečiai negali žiūrėt į cepelinus, dėl to niekam galvos neskauda, niekas čia jų nekviečia. O jei atvažiavo ir netinka cepelinai, tegul ėda cheminius traškučius, kuriuos jie taip dievina
@Taigi taigi Tikra tiesa. Daug kas išpindejo, ryja tik hemija ir visokius gyvius ka pasakytų mūsų senoliai?
gal geriau bulves išmazgoti; išplaunami baltyniai, išplaunamos grindys, bulvės, deja, tik plaunamos
Debilikė, mano mama ja u 30 m taip daro
Debilikė, mano mama ja u 30 m taip daro
Debi
na manau jog jeigu neidesi i tesla dar ir virtu bulviu tai nelabai jau kas ir gausis
@be virtu bulviu niekaip Į faršą nereik kiaušinio,mėsa į gumuliuką sumoka.
Virtų bulvių būtinai
@Viltė Aš su Jumis vidiškai sutinku. Tikrai nėra pats skaniausias receptas. Cepelinai be virtų bulvių kieti kaip akmenukai.
@Viltė Man
skanesni be virtų bulvių Nereikia jų tikrai.
@be virtu bulviu niekaip Niekad virtų bulvių nededu. Man varškė geriau patinka. Bet čia jau skonio reikalas
@Baba Aš taip pat dedu varškę vietoj virtų bulvių
@be virtu bulviu niekaip Tikri cepelinai be virtų bulvių ir labai skanūs
@be virtu bulviu niekaip Tikri cepelinai be virtų bulvių
absoliučiai tradicinis cepelinų receptas.
dar prie Caro Riuriko, mano proprosenelė gamino cepelinus pagal šį receptą.

Nusivyliau tokiu beverčiu straipsniu.

Belieka sulaukti kaip kas nors pateiks omleto iš trijų kiaušinių ir pusės stiklinės pieno kepimo keptuvėje ant saulėgrąžų aliejaus receptą. Na, tokį, - kurį moka kiekvienas aštuonerių metų vaikas..
@ūkininkas Petras Kunigaikštis Gediminas labai megdavo tokius cepelinus. Paskui kebabo paragavo.
ir ne ūkininkas ir ne Petras
ir ne ūkininkas ir ne Petras
@ūkininkas Petras pieną pakeisk grietine, santykiu 1 kiaušinis - 1 nekupinas šaukštas grietinės; plakinį pilti tik į karštą keptuvę. skanaus
@ūkininkas Petras Na jai naujiena
Debilizmas

Skaitomiausios naujienos




Į viršų