Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tai kokio didumo tie cepelinai,kad 40min. virti.
Be virtų bulvių cepelinų nebus. Paminėsi
u kad bulvių skystis neišpilamas o supilamas į vandenį cepelinams virti. Tada sužinosite cepelinų skonį
u kad bulvių skystis neišpilamas o supilamas į vandenį cepelinams virti. Tada sužinosite cepelinų skonį
@už ūkininką Petrą
cia nuo senoves taip.
@jo
Naujausių laikų. Pabandyk sužinosi
@už ūkininką Petrą
tai as taip ir darau is mamos ismokau
@jo
O daugelis bulvių skystį išpila lauk ir purumą praranda
Tai aišku kada buvo galima bulves virti,ir dujos už litus .Tai cepelinai tik valgyklose buvo .nereikėjo taip kaip savo namuose jų išsivirti.Jeigu virdavome tai dar ir su patentu į turgų nuveždavome ir pinigėlių buvo ir gyvenimas buvo padoresnis...Ir žmonės pavalgydavo sočiai...
Jeigu neišbandėte, neskubėkite peikti. Be virtų bulvių gaunasi puikūs cepelinai, tik nereikia per sausai nusunkti, o ir virti nebūtina, labai skanu kepti orkaitėje.
@Milda
jezau dar kepti orkaitej ...naujieji cepelinai
@Milda
Tai čia jau ne cepelinai
@Milda
vienuose svečiuose valgiau taip ,,keptus,,cepelinus. Tragedija,n e cepelinai
Cepelinai skanūs buvo ir bus Lietuviškų blynų ,įvairovė .gaila kad, ir bulvės prarado savo natūralumą .mažutės bet reikia džiaugtis kad ir tų dar yra už ką nusipirkti...
@Marija
Ale užtenka užtenka tų pinigėlių, tik neverkit. Nereik varyt dievo medin. Verkia verkia, kad neturi pinigėlių maistui, o žiū, tūkstančiais sukčiams perveda.
su cesnakais ir svogunais gal tik sau kitiems pav man nepraeina gal bus tokiu ir daugiau o vysa kita vertinu kai super gerai o kepti ant aliejaus nesamone kita diena ar dar kita diena reikia uzvirinti ir numetus gaza iki bul bul virti apie valanda plius minus keleta minuciu tada vyskas perverda kiauriai ir cepelinas kaip sviezias tik ka pagamintas ir isvirtas nei skonis nei forma nepasikeicia spirguciai su svogunu gut ir jokiu virtu bulviu tai slykstu daugiau krakmolo dar skanesni virtos bulves tai ismislas del to kad seniau buvo dideles seimos tingejo rankom daug tarkuoti todel ir sugalvojo palengvinti sau dale ir po siai diena dar atgyvenos deda tu virtu bulviu
Na moeriškė nusipezėjo mokindama kitus , juk be virtų bulvių cepinai bus kieti , būtinai į takius reikia virtų bulvių ir į faršą kiau šinio tikrai nereikia ir svogūnas apkeps be aliejaus , juk spirgučiai ir taip riebalų svogūnams duos :)
@Jolanta
kad cia daug toki be virtu bulviu daro,dar ir krakmola pienu atskiedzia :D
@Jolanta
Šiuolaikiniai lašiniai tokie, kad be aliejaus ne(be) iškepsi - svyla
40 min? Ilgokai virti, reikės pabandyt
Svarbiausia bulvių rūšis!!
Niekada į tarkius nededu virtų bulvių. Nuspaudus tarkius, skysti nupilu, o krakmolą užplikau verdančiu pienu intensyviai maišant. Tik pareguliuoju krakmolo kiekį kartais jo būna daug, viso neplikau. Užplikytą krakmolą (gaunasi, kaip tirštas kisielius)dedu į tarkius. Superiniai minkštučiai ir be virtų bulvių:)
@Cc
ir neisileidzia tokia pliurze ?
@ane
Tikrai niekas neisileidzia :)
Ir cepelinai buna minkstut minkstuteliai!
Ir cepelinai buna minkstut minkstuteliai!
Šį cepelinų receptą vadina geriausiu iš visų: išvirę tirpsta burnoje