REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco jau pusę metų kartu su TV3 laida „La maistas“ keliauja po įvairiausius Lietuvos ūkius, o šįkart apsilankė raugintų daržovių ūkį Pilviškiuose.

Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco jau pusę metų kartu su TV3 laida „La maistas“ keliauja po įvairiausius Lietuvos ūkius, o šįkart apsilankė raugintų daržovių ūkį Pilviškiuose.

REKLAMA

Ūkyje Gian Luca ne tik ragavo įvairiausių raugintų gėrybių, bet ir pats gamino senovinę kopūstienę.

Senovinė kopūstienė

Gardiems pietums, kai norisi sočiai ir labai skaniai pavalgyti, bei sušilti žiemos dieną. Jokių įmantrybių tobulam skoniui sukurti.

Jums reikės:

1 kg šonkaulių; 200 g rūkytos šoninės; 500 g raugintų kopūstų; 5 šalotinių svogūnų; 4 skiltelių česnako; 4 vidutinio dydžio bulvių; 1 didelės morkos; 1,5 l vandens; alyvuogių aliejaus; druskos, pipirų; šviežio rozmarino

Į puodą pilame alyvuogių aliejaus ir gerai apskrudiname šonkaulius. Kol šonkauliai kepa, supjaustome rūkytą šoninę ir dedame kartu į puodą.

REKLAMA
REKLAMA

Susmulkiname svogūnus, česnakus ir morkas, beriame į puodą. Taip pat sudedame raugintus kopūstus bei supjaustytas bulves. Įpilame vandens. Pagardiname druska, pipirais ir šviežiu rozmarinu.

Verdame ant silpnos kaitros valandą. Pagardiname grietine.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų