Dailūs, kvapnūs ir su burnoje tirpstančiu karamelės sluoksniu – tokie sausainiai puikiai tiks Atvelyvio, vadinamųjų Vaikų Velykėlių stalui:

Sudėtinės dalys:

Majonezas, 3 šaukštai

Kvietiniai miltai, 6 šaukštai

Kiaušiniai, 4 tryniai ir 2 baltymai, 4 vienetai

Kondensuotas pienas, indeliuose, 2 vienetai

Cukrus, 1.5 stiklinės

Margarinas, 400 gramų

Soda, nugesinta, 0.5 šaukštelio

Druska, 0.5 šaukštelio

Gaminimas:

Trynius išplakti su cukrumi, o baltymus – su druska, margariną sumaišyti su miltais ir majonezu. Įdėti į tešlą trynius, po to palengva išsukti baltymus. Įmaišyti nugesintą sodą.

Padaryti mažiukus rutuliukus ir kepti specialioje sausainių keptuvėje apie 2-3 minutes, kas mėgsta labiau apkepusius, galite kepti ir ilgiau.

Vėsų kondensuotą (karamelizuotą) pieną tepti ant puselių ir suklijuoti.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų