Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių (virtos, pjaustytos riekelėmis)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 800 gramų žuvies
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį išvirti sūdytame vandeny su svogūnu, pipirais ir lauro lapais. Į indą, kuriame kepsime, sluoksniais sudėti žuvį ir bulves. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti krapais, petražolėm, o bulves dar ir muskato riešutu. Viską užpilti pienu suplaktu su kiaušiniais ir lydytu sviestu. Kepti 200C orkaitėje apie 30 min., kol pradės rusti bulvių krašteliai.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių (virtos, pjaustytos riekelėmis)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 800 gramų žuvies
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį išvirti sūdytame vandeny su svogūnu, pipirais ir lauro lapais. Į indą, kuriame kepsime, sluoksniais sudėti žuvį ir bulves. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti krapais, petražolėm, o bulves dar ir muskato riešutu. Viską užpilti pienu suplaktu su kiaušiniais ir lydytu sviestu. Kepti 200C orkaitėje apie 30 min., kol pradės rusti bulvių krašteliai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą