Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 15 vienetų alyvuogių (be kauliukų)
  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas žuvies (karpis arba karosas)
  • 50 gramų grybų (džiovinti)
  • 0.5 stiklinės grybų (nuoviras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nuplautos ir nuvalytos žuvies išimti kaulus, supjaustyti gabaliukais.
    Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti stambiais kubeliais.
    Grybus išvirti, susmulkinti.
    Svogūnus supjaustyti ir apkepinti aliejuje.
    Žuvį, bulves, grybus, svogūnus, alyvuoges, prieskonius sudėti į karščiui atsparų indą, užpilti grybų nuoviru ir patroškinti ant silpnos ugnies.
    Tada apibarstyti džiūvėsėliais ir pašauti į orkaitę 15-20 min.
    Patiekti su žalumynais, galima įdėti lydyto sūrio.

Autorius: Ksiuša

INGREDIENTAI:

  • 15 vienetų alyvuogių (be kauliukų)
  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 kilogramas žuvies (karpis arba karosas)
  • 50 gramų grybų (džiovinti)
  • 0.5 stiklinės grybų (nuoviras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nuplautos ir nuvalytos žuvies išimti kaulus, supjaustyti gabaliukais.
    Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti stambiais kubeliais.
    Grybus išvirti, susmulkinti.
    Svogūnus supjaustyti ir apkepinti aliejuje.
    Žuvį, bulves, grybus, svogūnus, alyvuoges, prieskonius sudėti į karščiui atsparų indą, užpilti grybų nuoviru ir patroškinti ant silpnos ugnies.
    Tada apibarstyti džiūvėsėliais ir pašauti į orkaitę 15-20 min.
    Patiekti su žalumynais, galima įdėti lydyto sūrio.

Autorius: Ksiuša

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų