Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus (augalinis)
  • 700 gramų žuvies (ešerys, karšis ar kt.)
  • 1 sauja žalumynų (krapai, petražolės, kalendra ir pan.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite žalumynus.
    Smulkiai sukapokite česnakus.
    Sutarkuokite 1 citrinos žievelę, o iš pačios citrinos išspauskite citrinos sultis.
    Viską sumaišykite.
    Žuvį įtrinkite gauta mase.
    Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
    Po to kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.

Autorius: Paulina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus (augalinis)
  • 700 gramų žuvies (ešerys, karšis ar kt.)
  • 1 sauja žalumynų (krapai, petražolės, kalendra ir pan.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite žalumynus.
    Smulkiai sukapokite česnakus.
    Sutarkuokite 1 citrinos žievelę, o iš pačios citrinos išspauskite citrinos sultis.
    Viską sumaišykite.
    Žuvį įtrinkite gauta mase.
    Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
    Po to kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų